Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanlarda Akustikhane'nin En Çok İzlenen Performansı: Melek Mosso

Son Zamanlarda Akustikhane'nin En Çok İzlenen Performansı: Melek Mosso

Grundig Türkiye'nin düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanarak Akustikhane'de kayıt şansını yakalayan Melek Mosso mükemmel bir çıkış yakaladı ve son zamanların Akustikhane performanslarında en çok izlenenlerden biri oldu. Yaptığı Candan Erçetin coverı sayesinde birçok dinleyicinin sevgisini de kazanmış oldu. Müziğe yeni bir ses ve soluk getirdi Melek Mosso. 

Melek Mosso'yu O Ses Türkiye yarışmasında tanıdı birçok dinleyici. İstanbul'da yaşayanlar da sık sık vapurda karşılaşırlar, Çağatay Bırakın ile beraber vapurda çalmaya devam ediyorlar hala. Kendi yazıp bestelediği şarkılarını da youtube hesabından bulabiliyorsunuz. Yaratıcısı olduğu  ''Ah Be Aysel'' müzik projesi sayesinde güzel ve kendine özgü tarzıyla müzik yapmaya da devam ediyor. Diğer yandan albüm çalışmaları da yolda.

Grubun diğer üyelerinden bahsetmeden olmaz tabi ki. 13 yaşında davul çalmaya başlayan ve sevilen müzisyenlerden Can Tüzün göze çarpıyor. Can Tüzün performanslarını da Youtube'da bulmanız mümkün. Bass gitarda Çağatay Bırakın var, Melek'in en iyi yol arkadaşlarından biri. Vapur performanslarında beraber çalışırken bir yandan konserlerde de yanyana görmek mümkün oluyor. İddialı gitaristimiz ise Veys Çolak, eskiden Peyk, Kesmeşeker gibi grupların gitaristliğini yaparken şimdilerde Su Soley ile beraber çalışıyor. Ayrıca Melek Mosso ile akustik performanslarına da  hızla devam ediyorlar. Kendi parçalarını da youtube hesabı üzerinden bir dinleyin ve muhteşem sololarını kaçırmayın diyoruz!

Youtube Hesapları İçin:

Melek Mosso

Veys Çolak

Can Tüzün

Çağatay Bırakın

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
76
42
11
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

''Gözün aydın ben de delirdim bak en sonunda Kapıma dayanma sakın yakarım inan yakarım Rezil olur ele güne aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım'' ... Devamını Gör

haylaz adam

sen bu sesle bu yorumla beni yaka paça istediğin yerden atabilirsin bacım.

Entropy

elestirip laf sokucak bisy bulamadim lanet olsun oysaki milletce laf sokup elestirmeye bayilirdik lanet olasi fedareller