Görüş Bildir
Haberler
Son Senelerin Trendi Crop Top Nasıl Kombinlenir, Anlatıyoruz!

etiket Son Senelerin Trendi Crop Top Nasıl Kombinlenir, Anlatıyoruz!

Tuğba Erdem
06.06.2022 - 15:08

Crop toplar son yılların en sevilen parçaları arasında. İster şık ister spor görünüme sahip olabilirsiniz. Hangi cropları hangi parçalarla kombinlemelisiniz tek tek anlattık. Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Midi Çiçekli Etek:

1. Midi Çiçekli Etek:

Yaz sıcaklarında kurtarıcı olan pamuklu çiçekli etekler croplarla harika görünüyor. Alt kısım desenli ve karışık olduğu için üst kısımda sade croplar kullanmalısınız. Böylece kombininiz dengeli olur. 

Eteği ve crop'u buradan satın alabilirsiniz.

2. Bohem Etekler:

2. Bohem Etekler:

Bohem etekler tarzınızın ayrılmaz bir parçasıysa renkli görünümü seviyorsunuz demektir. Enerji veren renkler modunuzu yükseltir. Bohem eteklerinizle eteğinizin içerisindeki renkten bir crop giyebilirsiniz. Düz formda olması alttaki hareketliliği dengeleyecektir. 

Bohem eteği buradan satın alabilirsiniz.

3. Jean Etekler:

3. Jean Etekler:

Yaz deyince aklına jean etek gelenlerden misiniz? Tişört ve bluzlerle kombinleyebileceğiniz gibi jean eteklere çiçekli croplar da çok yakışıyor. romantik bir görünüm için volanlı modellere yönelebilirsiniz. 

Jean eteğin benzerini buradan satın alabilirsiniz.

4. Palazzo Pantolon:

4. Palazzo Pantolon:

Palazzo pantolonlar topuklu ayakkabılarla kombinlendiğinde bacak boyunuzu daha uzun gösterir. Yüksek bel palazzo pantolonlarla croplarınızı kombinleyebilirsiniz. Günlük giyim için sade cropları, şık anlar içinse şifon üstleri tercih edebilirsiniz. 

Pantolonun benzerini buradan satın alabilirsiniz. 

Sık tercih edilen ipli cropları burada bulabilirsiniz. ,

5. Jean Şort:

5. Jean Şort:

Kış boyu dolabın derinliklerine atılan jean şortların devri geldi. Yırtık şortunuzu tamamlayarak bütün oluşturacak croplarınızı spor tarzda seçmeniz sizi rahat bir görünüme kavuşturacaktır. 

Şortun benzerini burada bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kalem Etek:

6. Kalem Etek:

Smart casual akımı beyaz yakaların gözde stili. Hem spor hem şık parçalar barındıran bu tarzın önemli taşlarından birisi de kalem etekler. Şık görünümünü belli belirsiz göbek gösteren crop üstlerle tamamlayabilirsiniz. 

Yeşil eteğim benzerini buraya ekledim.

7. Yüksek Bel Pantolon:

7. Yüksek Bel Pantolon:

Jeanlerin güzelliği pek çok parça ile uyum sağlamaları. Mom jeanlerinizle croplarınız aşk yaşayacak. Milla'nın çok sevilen mom jeaninine buradan ulaşabilirsiniz. 

Madonna yaka cropları burada bulabilirsiniz.

8. Şort Salopet:

8. Şort Salopet:

Salopetlerin dönüşünü coşkuyla kutladık. Böylesine rahat bir kıyafet yok. İnce askılı croplarınızla daha tarz hale getirmekse sizin elinizde. Şortlu salopetler ise yaz için çok uygun!

Buradan satın alabilirsiniz.

9. Maxi Etek:

9. Maxi Etek:

Maxi boy etekler özellikle uzun boylu kadınlara çok yakışıyor. Üzerine polo yaka croplarla kombinleyebilirsiniz. 

Limonlu maxi boy eteği buradan satın alabilirsiniz.

10. Kumaş Şort:

10. Kumaş Şort:

Şort giymek istiyor ancak şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız kumaş formdaki şortlara yönelin.

Lila rengi buradan satın alabilirsiniz. 

Üzerine ise rengarenk croplar tercih edin. Buradan alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mini Etek:

11. Mini Etek:

Mini etek her boy ve kiloda kadına yakışır. Üzerine etekle aynı renk ya da kontrast oluşturacak renkte bir crop tercih edebilirsiniz. Püsküllü eteği buraya ekledim.

Her kombininize güzel olacak siyah cropları da buradan satın alabilirsiniz.

12. Taytlar:

12. Taytlar:

Spor giyimin vazgeçilmez parçası olan taylar sadece spor için değil günlük kombinlerde de tercih ediliyor. Üzerine sade bir cropla kombinyebilirsiniz. 

Çok sevilen beyaz taytı buradan satın alabilirsiniz.

13. Deri Pantolonlar:

13. Deri Pantolonlar:

Çarpıcı bir görünüm sağlayan deri pantolonlar son dönemlerin gözde parçaları arasında. Yazın çok mantıklı bir tercih olmasa da croplarınızla kombinlemek için doğru bir tercih. Deri croplarla ya da sade modellerle kombinleyebilirsiniz. 

Deri pantolonun benzerini burada bulabilirsiniz.

14. Gömlekler:

14. Gömlekler:

Altına ne giyerseniz giyin gömleklerinizin içerisine giyeceğiniz croplar sizi daha tarz sahibi gösterir. Jean ya da kumaş fark etmez. 

En çok yorum alan renkli gömleklere buradan ulaşabilirsiniz.

15. Crop ceketler:

15. Crop ceketler:

Takım halindeki crop blazer- etek takımları hem şık bir akşam yemeği için hem de iş için sizi stil sahibi yapar. Sneakers ya da topuklu ayakkabıyla kullanabilirsiniz. 

Pembe takımın benzerini buraya ekliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Crop-Etek Takımlar:

16. Crop-Etek Takımlar:

Kombinle uğraşmak istemiyorsanız güzel haberlerimiz var. Kombinlenmiş şekilde satılan crop- etek takımları sizi düşünme derdinden kurtarıyor. Tek yapmanız gerek ayakkabınızı giyip çıkmak. 

Kullanıcılar tarafından sevilen takımları burada bulabilirsiniz.

17. Pileli Etekler:

17. Pileli Etekler:

Favoriler arasında olan pileli etekler bu yaz da sık göreceğimiz ürünler arasında. Minimal bir görünüm için görseldeki gibi ince askılı croplarınızla kombinleyebilirsiniz. Eteği buraya ekledim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın