Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemin En Merak Edilen Konusu “Aile Dizimi”nde Yetkin Bir İsim: Saynur Kelebek Arıkan

etiket Son Dönemin En Merak Edilen Konusu “Aile Dizimi”nde Yetkin Bir İsim: Saynur Kelebek Arıkan

Cenk Yüksel
24.11.2022 - 21:30 Son Güncelleme: 25.11.2022 - 07:49

Spiritüel alanda nefes terapisi eğitimi ile ilgili farklı gruplarla bir araya geldim. Eğitmen olarak katıldığım Bolu Mengen’de gerçekleşen İçsel Özgürleşme Kampı’nda 20 Ocak Akademi’nin kurucusu sevgili Saynur Kelebek Arıkan’la tanışma fırsatım oldu. Çok keyifli geçirdiğimiz kamp sürecinde kendisi ile numerolojiden astrolojiye, aile diziminden regresyona kadar pek çok konuda konuştuk. Bu keyifli sohbeti sizlerle paylaşıyorum. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

- Sevgili Saynur, bize biraz kendinden bahseder misin?

- Sevgili Saynur, bize biraz kendinden bahseder misin?

Sevgili Cenk, öncelikle kampımıza renk kattığın ve bizi nefes terapisi ile anlamlı bir farkındalığa sürüklediğin için çok teşekkür ediyorum. İki şahane çocuğun annesiyim. İktisat eğitimi aldıktan sonra uzun yıllar gerek özel sektörde gerekse kendi işimde çalıştım. Fakat kendi iç dünyamdaki arayışım devam ederken farklı bir yolda tamamlanmam gerektiğini hissettim. Spiritüel eğitimlerimin yanı sıra halihazırda ilimle bilimin paralel ilerlemesi gerektiğine inandığım için 2020 yılında da uluslararası özel bir üniversitede Psikoloji eğitimi almaya başladım. 

- 20 Ocak Akademi’yi kurma fikri nasıl oluştu?

Finans sektöründe çalışırken halihazırda yıllardır üzerinden düşündüğüm ve anlam arayışı içinde olduğum konuların eğitimini alarak kendimi geliştirmek için bu yola girdim. Aldığım her eğitimde farklı bir bakış açısı ile hayata farklı pencerelerden bakabilmeyi öğrendim. Hayatın bize verdiklerinin farkına varmak, çıktığım bu yolcukta yaşadığım en büyük farkındalıklardan biriydi. Bir gün edindiğim bu deneyimleri paylaşmak ve bütüne hizmet etmek düşüncesiyle yola çıkarak 2019 yılında finans sektöründeki kariyerimin bitişiyle 20 Ocak Akademi’yi kurdum ve böylece spiritüel yolculuğa ilk adımı resmi olarak atmış oldum.

- Akademinizde ne tür eğitimler veriyorsunuz?

- Akademinizde ne tür eğitimler veriyorsunuz?

20 Ocak Akademi bünyesinde spiritüel ve okült bilgiler ile alanında uzman isimlerin öncülüğünde astroloji, numeroloji, bioenerji, ruhsal aile dizimi, spiritüel dowsing, regresyon, litoterapi (yarı değerli taş eğitimi) gibi birçok alanda eğitim veriyoruz. Eğitimlerin birçoğunu aktif olarak kendim veriyorum. Ayrıca eğitimlerimizi zaman ve mekândan bağımsız olarak online platformlar üzerinden gerçekleştiriyoruz. 

- İçsel Özgürleşme Kampı’nı gerçekleştirdiniz. Kampta iki gün boyunca spiritüel aile dizimi de vardı. Nedir aile dizimi?

Spiritüel aile diziminde; defalarca yaşadığımız ama anlamlandıramadığımız korkularımız, depresyonlarınız, ani duygu değişikliğiniz, para ile olan ilişkiniz, ikili ilişkilerde tekrar eden hikâyeniz hatta sebebi açıklanamayan fiziksel ağrılarınızın kaynağını bulmaya yönelik psikoterapist Bert Hellinger tarafından geliştirilmiş bir yöntemdir. Bu yöntemle aslında kısır döngülerimizin farkına varmak ve ata bağlarını kuvvetlendirmek amaçlanmaktadır. Uzun yıllardır yapılan bu uygulama, dijital platformlarda yayınlanan ve büyük ilgi gören’’ Zeytin Ağacı’’ dizisi ile daha popüler bir hale gelip ilgi uyandırdı. 

İçsel Özgürleşme Kampımız sadece aile dizimi uyguladığımız bir kamp değildi. Sizinle beraber değerli hocalarım E. Kaan Öztamur ve Hande Devrim İnce ile şahane bir arınma kampı gerçekleştirdik. Kampımızın temel düşüncesi, sadece atalardan aldığımız duygu durumları mirasımız değil aynı zamanda biriktirdiğimiz negatif enerjilerin değerli hocalarımın katkısı ile arındırarak katılımcıları tam bir içsel özgürleşme yolculuğuna çıkarmaktı.

- İçsel Özgürleşme Kampı’nın devamı gelecek mi?

- İçsel Özgürleşme Kampı’nın devamı gelecek mi?

Tabi ki. Bir sonraki kampımız, 2023’e arınarak girmeyi hedeflediğimiz ‘’Ruhsal Özgürleşme Kampı’’ olarak 23-24-25 Aralık tarihlerinde yine aynı lokasyonda gerçekleşecek. Yine çok dolu geçecek ve keyifli bir kamp programı hazırladık. Kampımızla ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkes 20 Ocak Akademi Instagram sayfası üzerinden iletişime geçebilir. 

Instagram

Twitter

LinkedIn

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın