Görüş Bildir
Haberler
Son Dakikacılar Buraya! İşte Az Maliyetle Hayata Geçirebileceğiniz En Güzel ve Kolay Cosplay Fikirleri

Son Dakikacılar Buraya! İşte Az Maliyetle Hayata Geçirebileceğiniz En Güzel ve Kolay Cosplay Fikirleri

Croft
15.03.2022 - 06:45

Cosplay bir altkültür olarak varlığını sürdürse de birbirinden güzel çalışmalarla her geçen gün biraz daha görünür hale gelmeye başladı. Tüm dünyadan hayranların kendilerini diledikleri gibi ifade edip, diledikleri karaktere bürünebildikleri bu keyifli hobi aynı zamanda kimi zaman sanatın da sınırlarını zorluyor. Ancak 'o kadar vaktim yok, bana basit ve ucuz bir şeyler lazım' diyorsanız bu içerik tam size göre! İşte kolayca yapıp ucuza getirebileceğiniz cosplay önerileri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sim

1. Sim

İnternetten kolayca bulup çıktısını alarak ya da el emeğiniz ile hazırlayacağınız bir Ploombob sayesinde bir Sim'e dönüşebilirsiniz!

2. Scooby Doo Ekibi

2. Scooby Doo Ekibi

Her birimizin çocukluğunda özel bir yeri olan ekibin her üyesinin kostümleri kolayca bulunabilecek cinsten. Örneğin grubun akıllı bıdığı Velma olmak için turuncu bir kazak, kırmızı bir etek ve gözlükler yeterli olacaktır. Kalan detaylar ise kostümü bir adım daha ileri taşıyacak.

3. Daria

3. Daria

MTV'nin ikonik çizgi dizisi Daria da kolayca taklit edilebilecek bir görünüme sahip.Siyah botlar, pileli bir etek, yuvarlak gözlükler ve yeşil bir spor ceket ile Daria'nın stilini kopyalamanız mümkün.

4. Meg Griffin

4. Meg Griffin

Family Guy'dan Meg olmak için ise bize lazım olanlar pembe bir bere, aynı renk bir tişört, gözlükler ve bir kot pantolondan fazlası değil.

5. Hogwarts öğrencisi

5. Hogwarts öğrencisi

Dilediğiniz binanın renklerinde bir atkı, birkaç ders kitabı, uzun bir cüppe ve bir asa ile büyücülük dünyasına ilk adımlarınızı atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pokestop

6. Pokestop

Biraz el becerisi ile Pokestop olmanızın önünde hiçbir engel yok! Pokemon GO oyuncularının gözlerini sizden alamayacakları ise kesin.

7. Steve ve Alex

7. Steve ve Alex

Minecraft'ın bu ikilisi için evdeki kıyafetlerinizi kullanabilirsiniz. Steve için kot pantolon ve mavi tişört yeterliyken Alex için ise kahverengi pantolonun üzerine giyeceğiniz yeşil tunik ve belinize saracağınız uygun kemer yeterli olacaktır. Karakterlerin saç modellerini taklit etmek ve el beceriniz ile yapacağınız kılıç, kazma gibi aletler de kostümünüzü tamamlayacaktır.

8. Waldo

8. Waldo

Tüm dünyanın yıllardır aradığı Waldo olmak da epey kolay. Yuvarlak gözlükler, kırmızı beyaz bir bere, çizgili bir kazak ve kot pantolonla bu işin altından kalkabilirsiniz.

9. Müdire Fiora

9. Müdire Fiora

League of Legends oyuncularının yakından tanıyacakları Fiora'nın bu kostümü için bir etek ve cekete ihtiyacımız var. Gözlükler, bir cetvel ve boynunuza bağlayacağınız kırmızı fular ise tamamlayıcı olacak.

10. Powerpuff Girls

10. Powerpuff Girls

Kim bu üç tatlı bücüre hayır diyebilir ki! Özellikle grup halinde yapıldığında harika olabilecek bu kostümler için karakterlerin renklerinde elbiseleri beyaz çorap ile kombinleyebilirsiniz. Elbette karakterlerin ayırt edici saç renkleri ve modellerini de uygulamak kostümü bir adım öteye taşıyacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alex DeLarge

Otomatik Portakal'ın belalı karakterine dönüşmek için baştan aşağı beyazlara bürünüyoruz! Beyaz gömlek, pantolon askıları ve pantolona ek olarak siyah bir şapka ve siyah botlar iş görecektir. Makyaj ise tamamen el becerinize kalmış.

12. No-Face

12. No-Face

Spirited Away'in bu gizemli karakterine dönüşmek için siyah bir örtü ya da çarşaf işinizi büyük ölçüde çözecektir. Biraz da el emeğinize güveniyorsanız No-Face'in maskesini kolayca yapabilirsiniz.

13. Kiki's Delivery Service - Kiki

13. Kiki's Delivery Service - Kiki

Miyazaki eserlerine bayılıyor ve cosplay fikri arıyorsanız bu madde sizin için! Kiki'ye dönüşmek için kırmızı bir kurdele, siyah elbise, yandan takacağınız bir çanta ve süpürge tüm dertlerinizi çözecektir.

14. Wednesday Addams

14. Wednesday Addams

Addams ailesinin ürkütücü küçük kızı olmak isterseniz siyah bir elbise, iki yandan örülmüş saçlar ve diz altında kalan beyaz çoraplar yeterli olacaktır. Suratınız için ise bol bol beyaz pudra ve siyah bir göz makyajını da unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın