Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: Marmaris'te de Orman Yangını Başladı! Müdahaleler Sürüyor...

Son Dakika: Marmaris'te de Orman Yangını Başladı! Müdahaleler Sürüyor...

Son Dakika Haberi: Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Armutalan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, NTV'de bilgi verdi. Oktay, özellikle yerleşim yerlerine yakın yerlerin büyük ölçüde kontrol altına alındığını söyledi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müdahale Sürüyor

Müdahale Sürüyor

Marmaris ilçesi İçmeler karayolu üzerindeki Armutalan Mahallesi, Siteler mevkisinin üst kısımlarındaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, kuru otlar ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yerleşim yeri ve otellere 100 metre mesafedeki yangın bölgesine 1 helikopter, 7 arazöz ve su tankerleri ile çok sayıda orman işçisi sevk edildi.

Marmaris'te 27 Haziran'da enerji nakil hatlarından çıkan ve 35 hektar alanın zarar gördüğü yangına yaklaşık 300 metre mesafede çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Belediye Başkanından Açıklama

Belediye Başkanından Açıklama

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın açıklamaları şu şekilde:

Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Yerleşim yerlerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın ormanlık alanda devam ediyor. Can kaybımız yok, hafif yaralılar var. Apartmanların çatı altındaki dairelerde yangın oldu ama kontrol altına alındı. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın