Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: 19 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Son Dakika: 19 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Müge Kakşi
19.12.2021 - 19:35

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat bir süredir paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. Peki 19 Aralık koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu? İşte 19 Aralık günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bakanlık tarafından paylaşılan tabloda vaka oranı 20 bin dolaylarında seyrini sürdürüyor. Beklenen 19 Aralık tablosu ise yayımlandı. Buna göre, 16.910 yeni vaka tespit edildi ve 171 kişi hayatını kaybetti.

19 Aralık Koronavirüs Tablosu

19 Aralık Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, salgınla mücadele mesajı vererek, 'Salgının sonuçlarının günlük tablodaki verilerle ölçülemeyeceği bir dönemdeyiz. Hayatın tamamını etkileyen Covid-19’un sağlık dışı etkileri zaten öngörülüyordu. Toplumca bize düşen, bu kritik mücadelenin hayatı savunmak anlamına geldiğini bilip, salgın şartlarını hızla aşmaktır' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın