Görüş Bildir
Haberler
Son Ankette Clinton, Trump'ın 6 Puan Önünde

Son Ankette Clinton, Trump'ın 6 Puan Önünde

Amerikan CBS kanalının ülke genelinde yaptığı son ankete göre Demokrat Parti'nin muhtemel adayı eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, başkanlık yarışını Cumhuriyetçi Parti'nin muhtemel adayı iş adamı Donald Trump'ın 6 puan önünde götürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CBS kanalının 9-13 Haziran tarihleri arasında ülke genelinde toplam bin 280 kişiyle görüşerek yaptığı ankete göre ABD'de başkanlık yarışında Clinton yüzde 43, Trump ise yüzde 37 oranında destek aldı.

Aday adaylarının terörizm ve ulusal güvenlikle ilgili görüşlerinin de sorulduğu anket sonuçlarına göre Clinton'ın başarılı olacağına inananların oranı yüzde 50, Trump'ın yaklaşımlarının daha başarılı olacağını savunanların oranı ise yüzde 43 düzeyinde gerçekleşti.

CBS'in geçen ayki başkanlık seçimi anketinde ise Clinton yüzde 47'ye yüzde 41 yarışı önde götürüyordu. 

Haziran anketinde iki muhtemel rakibin yüzdeleri azalırken aralarındaki puan farkının değişmediği görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
24
16
9
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Turan

Trump ı desteklicek kadar ne yaşıyorlar anlamıyorum adam narsist.

Sigmund

Erdoğan'ı destekleyecek ne yaşıyorlarsa muhtemelen odur. :)

Arda Ateş

iki ucu boklu değnek :/ siyonist hillary mi faşist trump mı ? cevabı siyonist hillary'dir. nedeni ise kadın olmasıdır. kimse yanlış anlamasın ama birleşik de... Devamını Gör

John Dee

Sonunda benim gibi düşünen biri çıkmış :)

Pasif Kullanıcı

Anketlere göre yorum yapmak çok hatalıdır. Çünkü anketler manipüleye açıktır. Hele de ABD gibi bir ülkeysen... Ben Trump'ın başkan olacağını düşünüyorum. Ve ... Devamını Gör

John Dee

Heralde anketlere göre yorum yapmak hatalıdır. Her zaman ki gibi seçim süreci "doğal görünümlü" kurgularla yönetilecek. Bu kuraldır zaten.