Görüş Bildir
Haberler
Şöhretle Zekanın Her Zaman Aynı Doğrultuda Gitmediğini Kanıtlayan 10 Ünlü İsim

Şöhretle Zekanın Her Zaman Aynı Doğrultuda Gitmediğini Kanıtlayan 10 Ünlü İsim

Arslan Ural Karabağlı
02.06.2015 - 22:00 Son Güncelleme: 03.06.2015 - 16:21

1. Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer yıllar önce, gün ışığının vücuda gereken tüm besini sağlayabileceğini iddia eden bir tarikatın mensubuydu. Üstelik tarikatın kurucuları olan çifte, ciddi anlamda finansal destek de sağlıyordu. Verdiği bir röportajda, tarikat yüzünden finansal çöküşün eşiğine kadar geldiğini anlatmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Axl Rose

Axl'ı listemize sokan şey, 'M' harfinin uğursuzluk getirdiğine inanması. Bu yüzden baş harfi 'M' olan birçok şehirdeki konseri iptal etmiş. Bu açıdan bakarsak, Slash'ın yola Myles Kennedy ile devam etmesi de, kaderin kötü bir oyunu olsa gerek. Ya da Slash'ın haklı intikamı...

3. Megan Fox

'Loch Ness Canavarı, Cüce Cinler, Kocaayak ve Asyalı kuzeni Yeti'ye inandığını açıklayan Megan Fox'un, listemizde olmayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz.

4. Russell Crowe

Twitter da yayınladığı bir fotoğraf ve onunla ilgili yaptığı yorum, takipçilerinin ünlü aktörle epeyce dalga geçmesine neden olmuştu. Merak edenler için söyleyelim; Crowe'un iddaası, Kraliyet Botanik Bahçesi üzerinde uçan bir Ufo'nun resmini çektiği yönündeydi.

İşte O Fotoğraf

İşte O Fotoğraf

5. Kesha

Televizyona çıkıp, milyonların önünde, 'Bir hayaletle seviştim' dediğini söylesek, bilmem inanır mıydınız? Ancak söyledi. Hatta Conan O’Brian'ın programında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shirley MacLaine

Eşi Steve Parker'ın, kendisini; aslında Paul isimli bir astronotun klonu olduğuna ikna ettiği MacLaine; bu sebeple uzun yıllar boyunca Steve Parker'ın, Paul'un uzay yolculukları için gerekli olduğunu söylediği aylık masrafları öder. MacLaine aylık olarak ödediği tutar, yaklaşık 60 bin dolar civarındadır.

7. Fran Drescher

Eşiyle birlikte uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını ve üzerlerine elektronik çipler takıldığını iddia eden Dresher; buna kanıt olarak ortak yara izlerini gösteriyormuş.

8. Lady Gaga

İngiltere'de verdiği bir konserde söylediği, 'Seks yapmayın. Ben de bekarım. Seks olmadan da yaşanabilir' şeklindeki sözler, kendisini listemize almaya yetti de arttı.

9. Kylie Jenner

Konu, komplo teorileri olunca, Kylie Jenner akla ilk gelecek isimlerden birisidir. Bir süre önce twitter aracılığıyla yaptığı bir açıklama, tam da sözümüzü ispatlayan cinstendi. Jenner twitter'da; Federal Hükümet'in ülkedeki tüm uçakları kullanarak, insanlar üzerinde amacı bilinmeyen deneyler gerçekleştirdiğine inandığını söylemişti. Hatta yetinmeyip, sözlerine kanıt olarak, uçakların havada bıraktığı beyaz renkli kalıntı tabakasını göstermişti.

10. Tom Delonge

www.lolwot.com

51. Bölge'de çekim yaparken bir uzaylı karşılaştığını iddia eden ünlü rock'çı, bu yüzden Federal Hükümet'in telefonunu hackleyerek, elindeki bilgilerin peşine düştüğünü bile söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
37
18
10
9
2
2