Görüş Bildir
Haberler
Sneijder'in Ayrılmaya Niyeti Yok

Sneijder'in Ayrılmaya Niyeti Yok

Fatih
24.07.2014 - 21:18

Sneijder'in Ayrılmaya Niyeti Yok

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in oyuncu temsilcisi Guido Albers, 'Wesley, kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da kalmak istiyor' dedi.

Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı ile birlikte sergilediği futbol sonrası adı transfer dedikodularına karışan Wesley Sneijder 'in geleceğine yönelik belirsizlikleri ortadan kaldıracak açıklama oyuncunun temsilcisinden geldi.

Dünya Kupası'nın yorgunluğunu kendisine verilen tatil süresi içerisinde üzerinden atmaya çalışan orta saha oyuncusunun temsilcisi Guido Albers , Manchester United ve AS Monaco'nun Hollandalı yıldızın peşinde olduğuna yönelik basına yansıyan haberlerin aksine kendilerine ulaşan bir transfer teklifi olmadığına dikkat çekti.

'Wesley bir yer aramıyor, İstanbul'da çok mutlu'

Albers , Hollanda basınına bu konuya yönelik görüşlerini aktarırken, şu ifadelere yer verdi:

' Wesley bir yer aramıyor, İstanbul'da çok mutlu. Daha önce de söylediğim gibi, İstanbul'daki yaşamı seviyor ve şehre yerleşti. Başkan Ünal Aysal ile mükemmel bir ilişkisi var ve kariyerinin sonuna kadar Galatasaray 'da kalmayı göz önünde bulunduruyor.'

Öte yandan sarı kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesinin bitimine iki sezon kalan Sneijder 'in yakın bir gelecekte yeni ve daha iyi şartlar içeren bir anlaşma için yönetim ile görüşeceği belirtildi. Bunun üzerine Galatasaray 'da Sneijder 'in mevcut sözleşmesinin üç sezon süreliğine uzatılmasının gündeme geldiği ifade edildi.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Sneijderin-ayr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın