Görüş Bildir
Haberler
Snapchat Anılar Özelliği ile 'Snap'ler Saklanabilecek

Snapchat Anılar Özelliği ile 'Snap'ler Saklanabilecek

ATKN
09.07.2016 - 17:40 Son Güncelleme: 09.07.2016 - 23:28

Yeni güncellemesini yayınlayan Snapchat, kullanıcıların kendi kişisel koleksiyonlarındaki 'Snap'lerini ve 'Hikaye'lerini kaydetmelerini sağlayacak 'Anılar' (Memories) adlı özelliğini kullanıcılara sundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TeknoYO'nun haberine göre Snapchat Anılar özelliği, kullanıcıların Snapchat üzerinden çektiği fotoğrafları ve videoları, cihazlarının fotoğraf galerine kaydetmek yerine, uygulamanın bünyesinde saklamasına imkan veriyor. 

Bilindiği üzere Snapchat’in en büyük özelliği kullanıcıların yaptığı paylaşımların 24 saat sonra kayboluyor olmasıydı.

Paylaşımlar uygulama üzerinde de saklanabilecek

Paylaşımlar uygulama üzerinde de saklanabilecek

Duyurulan yeni özellik ile kullanıcılar artık paylaşımlarını uygulama üzerinde de saklayabilecek. 'Anılar' (Memories) özelliği ile birlikte Snapchat kullanıcıları, yaptıkları paylaşımları sadece kendilerinin görebilecekleri galeri formatında kaydedebilecek.

Yeni özelliğinin kademeli olarak kullanıcılara sunacak olacak Snapchat, 'Anılar' kullanıma açıldığında, kullanıcılara bir sohbet iletisi göndereceğini duyurdu. Kullanıcılar 'Anılar' özelliği ile yedekleyebileceği fotoğraf ve videolara, anahtar kelime araması ile ulaşabilecek; bu fotoğraf ve videoları “Move To My Eyes Only” adı verilen özellik ile yeniden arkadaşlarıyla paylaşabilecek.

Snapchat Anılar nasıl kullanılır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Snapchat, yeni özelliğinin nasıl kullanılabileceğiyle ilgili bir video da yayınladı.

TeknoYO

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
54
36
26
26
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thomas Anderson

Snapchat zaten gönderilerin bir süre sonra silinmesi ile ön plana çıkan bir uygulama değilmiydi ? şimdi bunların saklanması özelliğini getirmesi biraz ters o... Devamını Gör

unknown

Instagram'a o ânda değil, daha önce çekilmiş bir fotoğrafın yüklenmesi de ters olmuştu ama alıştı millet. Hatta tbt modası var :)

Hakan Sivrikaya

Saklamak istediğimiz de zaten galeriye indiriyorduk . Bence boş bir güncelleme olmuş .

Hüseyin Özkaya

lanet olsun yine o çift 😬