Görüş Bildir
Haberler
Slack, Ekran Paylaşma ve Sesli Konuşma Platformu Screenhero'yu Satın Aldı

Slack, Ekran Paylaşma ve Sesli Konuşma Platformu Screenhero'yu Satın Aldı

Onedio Medya
29.01.2015 - 10:00 Son Güncelleme: 29.01.2015 - 10:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemin parlayan girişimlerinden biri kuşkusuz Slack. Henüz birinci yaşını doldurmadan 1.12 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşmayı başaran şirket, hem kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor hem de iş yapışı daha kolay bir hale getirmeyi amaçladığı için pek çok şirketin iç iletişimi ve organizasyonunda severek kullanılıyor.

Slack, yaptığı Screenhero satın almasıyla birlikte yeni fonksiyonelitelere sahip olacak. Slack kullanıcıları artık ekranlarını paylaşma ve sesli görüşme imkanı yakalayabilecek.

Slack’in CEO’su ve kurucu ortaklarından olan Stewart Butterfield’dan alınan bilgilere göre Screenhero’nun özelliklerini kullanmak şu anki ödeme planına dahil olmayacak ve Slack içinde farklı bir ürün olarak konumlandırılacak.

Slack’in hali hazırda üyesi olanlar veya yeni müşteriler Screenhero’yu ayrıca alabilecek. Screenhero’nun kullanım bedeli ise aylık 11 dolar fiyatlardan başlayıp, 50 kullanıcı için 444 dolara kadar çıkacak. Screenhero üstünden HD ses kalitesi, hem PC hem Mac’i destekleyen bir cross platform yapısı ve konuşmaların dinlenmesini önleyen kriptolu, güvenli bir yapı vaat ediliyor.

Günlük aktif kullanıcı sayısı 365 bini aşan Slack’in kullanıcıları arasında Webrazzi ekibinin de olduğunu not düşmüş olalım. Slack’i kullanan şirketler için Screenhero bir süre deneme sürümü olarak sunulacak. Slack’in, Screenhero için cebinden ne kadarlık bir miktarı çıkarttığı ise açıklanmadı.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/01/29/slack-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0