Görüş Bildir
Haberler
Skype Tüm Dünya Genelinde Web Üzerinden de Kullanılabilecek

Skype Tüm Dünya Genelinde Web Üzerinden de Kullanılabilecek

Onedio Medya
17.06.2015 - 00:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Skype son zamanlarda özellikle simultane tercüme özelliği ile gündeme gelmişti. Şimdi de, kullanıcıların işini kolaylaştıracak web uygulamasını tüm dünya geneline kullanıma açarak kendini hatırlattı.

Ücretsiz olan Skype’ın web uygulaması bugünden itibaren, Chrome OS, Linux’lerde; ek olarak Windows ve OS X’teki Internet Explorer, Chrome ve Safari’den kullanılabilecek. Skype’a giriş yaptıktan sonra direk uygulama ekranı şu şekilde gelecek ve sonrasında tüm iletişiminizi bu web uygulamasından gerçekleştirebilirsiniz.

Yalnızca 2 hafta önce Microsoft Amerika ve İngiltere’de web uygulamasını kullanıma açmıştı, şimdi ise BETA sürümüyle tüm dünyada kullanılabilecek. Desteklenen dillerse şu şekilde: Arapça, Bulgarca, Çekçe, Danca, İngilizce, Almanca, Yunanca, İspanyolca, Estonca, Fince, Fransızca, İbranice, Hintçe, Macarca, Endonezce, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Flemenkçe, Lehçe, Portekizce, Portekizce, Romence, Rusça, İsveççe, Türkçe, Ukraynaca, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince.

Sosyalmedya.co

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0