Görüş Bildir
Haberler
Skandal Paylaşımda Bulanan Pakistanlı: 'Antalya’ya Cihat İçin Silah Getirdik'

etiket Skandal Paylaşımda Bulanan Pakistanlı: 'Antalya’ya Cihat İçin Silah Getirdik'

Ulaş
03.05.2022 - 13:06

Twitter'de kendisini Pakistanlı Taliban olarak tanıtan Mohammad Ayyub; 'Maşallah bugün Antalya'ya Pakistan'dan yeni bir silah kaçırdı. Cihat tek bir kafir kalıncaya kadar devam eder” yazarak silahlı fotoğrafını paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre, Mohammad Ayyub ismi ile Twitter’dan bir hesap açan Pakistanlı; “Atatürk’ten ve laiklikten nefret ediyorum” yazarak silahlı fotoğrafını paylaştı.

'Cihat tek bir kafir kalıncaya kadar devam eder' paylaşımı...

'Cihat tek bir kafir kalıncaya kadar devam eder' paylaşımı...

Ayyub, paylaştığı bir Tweet’in altına, “Maşallah bugün Antalya’ya Pakistan’dan yeni bir silah kaçırdı. Cihat tek bir kafir kalıncaya kadar devam eder” yazdı altına da bir kişinin silahlı fotoğrafını ekledi. “Pakistan makamlarından Pakistan vatandaşlarının Türkiye’ye vizesiz girişine izin vermelerini talep ediyorum. Herhangi bir İslam ülkesinde yaşamak bizim doğuştan hakkımızdır” diyen Ayyub, hesabından paylaştığı bir videonun altına;

“Bu güzel ülkeye daha fazla Pakistanlı gelmeli. Her Pakistanlı Türkiye’ye vizesiz gelip kalıcı olarak yerleşmek için bu videoyu izlemeli” ifadesini kullandı. Ayyub, Türkiye’de çekilen bir fotoğrafın altına da; “Türkiye yakında Pakistan ve Afganistan gibi İslam olacak” diye yazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
313
125
73
22
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Şahin

Boku çıktı artık bu meselenin. Saygın ve tüm dünyadan beyin göçü alan bir ülke olmamız gerekirken oradan buradan cehalet banyosunda yıkanmış insan göçü alıyo... Devamını Gör

Muhtemelen geçen gün Jahrein'in söylediği ama paylaşmadığı kişi bu.

hobba

Git kendi ülkeni kurtar önce çöl faresi

Maher

siktigimin ingiliz usaklari 200 senedir ingilterenin bokunu yiyorlar, sorsan hepsi musluman at kafalari..