Görüş Bildir
Haberler
Sivas'ta Kazanan Yok

Sivas'ta Kazanan Yok

Enver K.
19.04.2015 - 16:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medicana Sivasspor evinde Balıkesirspor'u ağırladı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maç 1-1 noktalandı. 

7. dakikada Burhan Eşer'in ceza alanından vuruşunda meşin yuvarlak, direğin üstünden auta çıktı. 12. dakikada Taouil ile verkaç yapan Chahechouhe'nun ceza alanı dışından vuruşunda top, direğin üstünden auta gitti. 33. dakikada Cicinho'nun sağdan ceza alanına ortasında arka direkteki Utaka'nın vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Emrullah'da kaldı.

37. dakikada Cicinho'nun kafayla ceza alanına gönderdiği topu Batuhan kafayla arkaya aşırdı. Altı pas civarında iyi yükselen Chahechouhe'nun kafa vuruşunda kaleci Emrullah meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi. 39. dakikada Balıkesirspor'un kaleyi karşıdan gören bölgeden paslaşarak kullandığı serbest vuruşta Berkan'ın şutunda top, direğin üstünden az farkla auta çıktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gitti. 

2. yarıda ilk yarıya göre daha hareketli bir futbol vardı. Maçın 72. dakikasında Balıkesirspor adına serbest vuruşu kullanan Berkan'ın vuruşu direk kaleye gitti ve gol oldu. Golden hemen 6 dakika sonra ise sahneye Batuhan Karadeniz çıktı. Batuhan attığı golle maçta beraberliği sağladı. 1-1'den sonra takımlar önemli pozisyonlar bulsa da maçta başka gol olmadı. Mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. 

LİG TV

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/medican...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın