Görüş Bildir
Haberler
Sırp Taraftar Cinayeti Güvenlik Kamerasında

Sırp Taraftar Cinayeti Güvenlik Kamerasında

ATKN
22.12.2014 - 12:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan ve Sırp taraftar Marko İvkoviç’in ölümü ile sonuçlanan olaylara ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olaylar sırasında Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmüş, olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Olayı soruşturan polis, 24 saat boyunca güvenlik kameralarını izleyerek zanlıya ulaştı. Görüntülerde cinayet anı net olarak görülmese de, maç öncesi çıkan ve Sırp taraftarın ölümü ile sonuçlanan olayların tamamı saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kameralarına farklı açılardan yansıyan görüntülerde bir grup Sırp taraftar, 10. Yıl Caddesi üzerinden Apdi İpekçi Spor Kompleksi’ne doğru yürüyor. Polis tarafından önü kesilen taraftarlar, bu sırada Galatasaray taraftarları ile de tartışıyor. Sırp taraftarlara polis müdahale ediyor.

Olayların ardından polis kamerasına yansıyan bir başka görüntüde ise stat çevresindeki yeşillik alanda olayda kullanıldığı tahmin edilen bıçak bulunuyor.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0