Görüş Bildir
Haberler
Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay Defne Joy Foster'ı Ölüm Yıl Dönümünde Yad Etti: "Yattığın Yer İncitmesin"

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay Defne Joy Foster'ı Ölüm Yıl Dönümünde Yad Etti: "Yattığın Yer İncitmesin"

Bir döneme damga vuran yapımlardan biri de şüphesiz Sihirli Annem dizisidir. 'Sihirli Annem' dizisiyle hafızalara kazınan, evli ve bir çocuk annesi olan ünlü sunucu ve oyuncu 2 Şubat 2011'de hayatını kaybetti. Bu ölüm tüm sevenlerini ve hayranlarını yasa boğmuştu. Dizinin en eğlenceli ve çılgın karakteri ola 'Eda'yı canlandıran Defne Joy Foster, ölüm yıl dönümünde unutulmadı. 'Betüş' karakterine hayat veren başrol oyuncusu İnci Türkay, rol arkadaşını dizideki karelerinden paylaşımlar yaparak 'Yattığın yer incitmesin...' notuyla andı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 yıl önce acı ölümüyle herkesi yasa boğan Defne Joy Foster, ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Foster'ın 'Sihirli Annem' dizisindeki ablası İnci Türkay da rol arkadaşını ölüm yıl dönümünde yad etti. Bir süredir İngiltere'de yaşayan oyuncu Türkay, diziden karelerle duygusal bir paylaşım yaptı.

''Yattığın Yer İncitmesin"

''Yattığın Yer İncitmesin"

49 yaşındaki oyuncu İnci Türkay, paylaşımına '11 yıl oldu Defne'ciğim. Yattığın yer incitmesin' notunu düştü. Türkay ile Foster'ın pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

'Defne Joy Foster 🙏 1975-2011 😇'

'Defne Joy Foster 🙏 1975-2011 😇'

Dizide Defne Joy Foster'ın eşini canlandıran Jess Molho ise birlikte yer aldıkları kareyi 'Defne Joy Foster 🙏 1975-2011 😇' notuyla paylaştı.

70'den 70'e herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Defne Joy, 2010 yılında yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Yok Böyle Dans' yarışmasında da boy göstermişti

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın