Görüş Bildir
Haberler
Show Haber'de Tepki Çeken Hata: Saldırgan Yerine Şehit Polisin Fotoğrafı Kullanıldı

etiket Show Haber'de Tepki Çeken Hata: Saldırgan Yerine Şehit Polisin Fotoğrafı Kullanıldı

Show TV'nin, oyuncu Ceren Kaplakarslan ve annesinin, oyuncunun eski sevgilisi Temel Kankıran tarafından darp edilmelerine ilişkin haberinde tepki çeken bir hata yapıldı. Haberde Kankıran yerine şehit polis Şükrü Can Kayadibi'nin fotoğrafı kullanıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İş insanı Temel Kankıran, 6 aylık hamile olan eski sevgilisi Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci Yeşiltepe'yi öldüresiye dövdü. Kankıran, Kaplakarslan ve annesini silahının kabzasıyla darp edip yerlerde tekmeledi. Anne kız hastanelik olurken, saldırgan Kankıran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Show Tv Ana Haber'de de bu olaya yer verildi 📹

Ancak haberde bir skandala imza atıldı. Haberde saldırgan Temel Kankıran yerine, şehit polis Şükrü Can Kayadibi'nin fotoğrafı kullanıldı.

Spiker Ece Üner, tepki çeken bu hatanın ardından özür diledi 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı hatayı DHA da yaptı

Aynı hatayı DHA da yaptı

Öte yandan, Demirören Haber Ajansı'nın da olaya yer verdiği haberinde, tıpkı Show TV'nin Ana Haber bülteninde olduğu gibi, Temel Kankıran yerine şehit polis Şükrü Can Kayadibi'nin fotoğrafının kullanıldığı ortaya çıktı.

DHA abonelerine 'özür' maili yolladı

DHA abonelerine 'özür' maili yolladı

DHA yaşanan hatanın farkına varılmasının ardından, abonelerine mail yolladı. Abonelerini uyaran DHA, hatadan dolayı özür diledi.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
157
35
17
14
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seden Demir

metro turizm kanal olsaydı show tv olurdu

Ahmet Al

bu show tv nin ilk sabıkası değil daha önce de buna benzer haberler yapmıştı ki bir de yanılmıyorsam delimi ne adlı youtuber'a 1.5 milyon civarı tazminat öde... Devamını Gör

Lestat

Bu kadar mı özensiz çalışıyorsunuz? Bu kadar mı yaptığınız işe karşı saygısız ve duyarsızsınız? Siz milyonlarca insanın izlediği bir kanalsınız ve bir zahmet... Devamını Gör