Görüş Bildir
Haberler
Shakira'nın Merak Edilen Hayatı

Shakira'nın Merak Edilen Hayatı

selin damla
13.03.2014 - 15:58 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 19:08

Women's Health dergisinin Amerikan edisyonunun Nisan sayısına konuk olan Shakira, İspanyol futboldu Gerard Pique ile olan ilişkisinden anneliğine kadar hayatıyla ilgili pek çok konuda bilinmeyenleri anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerard Pique ile mutlu bir ilişkisi olan Shakira, sevgilisi için 'Şu anda olduğum yerden ve birlikte olduğum kişiden gerçekten çok mutluyum. Gerard ile aynı bakış açısına sahibiz ve bunun ilişki için çok önemli olduğunu düşünüyorum' dedi.

Seksilik denince akla ilk gelen ünlü kadınlardan olan 37 yaşındaki yıldız, dergiye verdiği röportajda kendini seksi bulmadığını da ifade etti. 'Bence seksilik bir düşünce durumu. Eğer huzurluysan, yaşadığın yerden mutluysan seksiliği yansıtırsın. Güzel bir gülümsemeden daha seksi bir şey yoktur. Spontane gelişen ve kendinizi zorlamadan gülümsediğinizde, seksinizdir.' Diyen Shakira durumu böyle özetliyor.

Oğlu Milan'ı geçtiğimiz kasım ayında dünyaya getiren Shakira, çok kısa sürede doğum kilolarından kurtulmuş ve kusursuz fiziğine geri kavuşmuştu. Fit görüntüsünü sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya borçlu olduğunu söyleyen Shakira, spor salonlarına gitmekten de pek haz etmiyormuş.

'Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve egzersiz yapıyorum. Spor salonuna gitmiyorum çünkü bazen spor yapmaktan yoruluyorum, salona gitmekten ve yürüyüş bantlarından ürküyorum. Bunun yerine günlük rutinimde paten kayıyorum, yüzüyorum, basketbol ve tenis oynuyorum. Her gün farklı bir şey yaparak şekle giriyorum.' Diyen seksi yıldız, sporu bu şekilde eğlenceli hale getirdiğini de belirtiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın