Görüş Bildir
Haberler
Şeyma Subaşı Hamile Olduğunu Açıkladı! "Evlenmeden Olmaz" Demişti

Şeyma Subaşı Hamile Olduğunu Açıkladı! "Evlenmeden Olmaz" Demişti

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile Mısırlı sevgilisinden hamile olduğunu belirtti. Subaşı, düğünü ertelediklerini ve hamileliğinin tadını çıkaracağını kaydederken, paylaşımı ise kısa bir süre sonra sildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Dedikodular Doğru, Hamileyim"

"Dedikodular Doğru, Hamileyim"

'Duyduğunuz dedikodular doğru, hamileyim.' diyen Şeyma Subaşı, 'son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım.' ifadelerini kullandı.

"Evlenmeden Olmaz" Demişti

"Evlenmeden Olmaz" Demişti

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra yeni aşklara yelken açan Şeyma Subaşı son olarak Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliğe karar vermişti.

Şeyma Subaşı'nın ani evlilik kararının ardından 'hamile' iddiaları ortaya atılmış ancak yine Şeyma Subaşı tarafından yalanlanmıştı. Verdiği bir röportaj sırasında 'Evlenmeden hamile kalmam' diyen Şeyma Subaşı'nın evlilik öncesinde hamile kaldığı ve bu nedenle hızlı bir evlilik ve düğün kararı aldığı ortaya çıkmış oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Görkem Koçak

Sanki acundan kızı olurken evliydi