Görüş Bildir
Haberler
Seyahat Yasağı Devam Ediyor Mu? Özel Araçla Şehirler Arası Seyahat Serbest Mi?

Seyahat Yasağı Devam Ediyor Mu? Özel Araçla Şehirler Arası Seyahat Serbest Mi?

Türkiye’de 1 Temmuz itibariyle yeni normalleşme adımları hayata geçirildi. Nargile kafeler hariç tüm işletmeler açıldı. Sinema salonları yeniden müşteri kabul etmeye başladı, kahvehanelerde oyun serbest oldu. Ayrıca hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasakları da iptal edildi. Şehirler arası seyahat edecek vatandaşlar, uzun süre yasak olan şehirler arası ulaşımın son durumunu araştırıyor. İçişleri Bakanlığı, yayınladığı son sokağa çıkma yasağı genelgesinde şehirler arası ulaşım yasağının da sonlandığını duyurdu. İşte bakanlığı yayınladığı son genelgede şehirler arası seyahat yasağı kararı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şehirler Arası Seyahat Yasağı Bitti

Şehirler Arası Seyahat Yasağı Bitti

01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı Genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde hali hazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir.

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

TOPLU ULAŞIM TEDBİRLERİ

Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde toplu taşıma ile ilgili olarak belirlenmiş kural ve esaslar ile temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulmak kaydıyla;

1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren şehir içi ve/veya şehirlerarası tüm toplu taşıma araçlarındaki yolcu/koltuk kapasite sınırlandırmalarına son verilecektir.

65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler/çocuklarımızın şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanmalarına dair kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren kaldırılacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın