Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Olsaydı Nasıl Biri Olurdu?

etiket Sevgilin Olsaydı Nasıl Biri Olurdu?

Osman Avcı
14.02.2015 - 15:31 Son Güncelleme: 14.02.2015 - 18:15

Evet biliyoruz, aklında hep tek bir soru var: O nasıl biri olacak? Bu sorunun cevabını merak ediyorsan bu testi çözmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok temel bir soruyla başlayalım... İlk görüşte aşka inanır mısın?

2. İlişkideki hangi sıradan şey sence daha romantiktir?

3. Beraber edineceğiniz bir evcil hayvan seç!

4. Senin sorunun ne dostum?

4. Senin sorunun ne dostum?

5. Öpüşecek bir yer seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ilişkide en korktuğun şey ne ola ki?

7. Kalp şeklinde bir yemek seç!

8. Son soru da çok temel! Sana göre aşk mı daha ağır basmalıdır, mantık mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Komik Birisi" olurdu!

Hayat zor, yolları pürüzlü; bir de tabii kısa olması durumu var. Sen bunların oldukça farkındasın ve bu kısacık hayat sürekli ciddi şeylerden bahseden, sıkıcı, monoton biriyle asla geçmez. Yani senin sevgilin olacak kişi her şeyden önce seni güldürebilecek birisi olmalı, en zor zamanında bile yüzüne bir adet kondurabilecek. Hazırcevap ve eğlenceli olmalı; hayattan lezzet almasını da bilmeli. Böylesiyle ömür uzar be!..

"Zeki Birisi" olurdu!

Senin alerjinin olduğu yegane şey, aptallık. Ot gelip saman giden insanlara katlanamıyorsun; bomboş, derinliksiz, kafasız kişileri görünce miden bulanıyor. Bu yüzden şu anda bir sevgilin olsaydı kesinlikle zeki biri olurdu. Zeka sana oldum olası çok seksi gelmiştir, zeka parıltısı görünce aklın gidiyor. Bu durumda senin için güzellik/yakışıklılıksa ikinci plandadır. Zaten zeki insanın beynine bakmaktan, suratına bakmaya vakit mi kalır allasen :)

"Gerçekten Romantik Birisi" olurdu!

Sen büyük ihtimal geçmişinde çok dandik ilişkiler içinde bulunmuş birisin. Kalbin kırılmış, aşka-sevdaya dairse içinde en ufacık bir inanç kalmamış. Bu yüzden sana, tabir-i caizse seni köpekler gibi sevecek biri gerek: İnce ince konuşup ruhunu okşayacak, sana nazik davranacak ve en önemlisi ne olursa olsun 'gitmeyecek' biri. Senin kendini özel hissetmeye ihtiyacın var; yani senin O'na ihtiyacın var. Ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam birini görürsen, hiç düşünme bizce :)

"Çılgın Birisi" olurdu!

Senin sıkılgan bir yapın var. Rutinden, monotonluktan ölesiye nefret ediyorsun. Hatta o kadar nefret ediyorsun ki, eve/okula/işe sırf değişiklik olsun diye farklı yollardan gidiyorsun. Bunun yanında az biraz çatlaksın, etrafındaki kişiler bunu bilir. Bu yüzden şu anda bir sevgilin olsaydı ke-sin-lik-le bu özelliklerde biri olurdu: Çılgın ve seni şaşırtabilen biri. Seni darlamayıp, seni rahat bırakacak evet ama bir yandan da sana kadın/erkek olduğunu hissettirebilecek. Sen demir leblebisin kısaca, seni çiğneyebilecek köpekbalığı dişleri lazım ;)

"Seni El Üstünde Tutan Birisi"olurdu!

Öncelikle şunu itiraf etmek gerekir ki, senin oldukça kırılgan bir yapın var. Alıngan ve hassassın da: Özellikle sevdiklerinin yaptığı en ufacık hareketi bile çok kafaya takıyorsun. Çünkü onları umursuyorsun. Senin gibi olabildiğince naif bir kişinin sevgilisi de pek tabii ki dikkatli, nazik, hassas, duygusal ve incelikli birisi olurdu: Seni el üstünde tutan, sana sanki dünyadaki tek varlık senmişsin gibi davranan biri. Hani var ya o hepimizin aradığı kişi, heh işte o ;)

"Seni Süründüren Biri" olurdu!

Aldığımız cevaplara göre, senin gerçekçi bir insan olduğunu sanıyoruz ve sana gerçeklerden bahsedeceğiz. Aziz kardeşim sen mazoşistsin. Yani Fuzuli'nin deyimiyle acı çekmeye meyyal bir gönlün var senin. Kaç kere kendine yemin ettin, ama gittin yine aynı tipte, aynı tıynette insanlara yar oldun. Şu anda da bir sevgilin olsaydı da, işte tam olarak o eski süründürenler cemaatinden biri olurdu. Sonrası malum ve sana spoiler değil: Bitmeyen kavgalar, umursamaz hareketler ve belki aldatma! Ayrılık sonrasıysa çok tanıdık: 'Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde'. Bu kısır döngüden kurtulman ümidiyle, esen kal!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2242
1387
572
296
199
150
148
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Can

"Seni El Üstünde Tutan Birisi"olurdu! Öncelikle şunu itiraf etmek gerekir ki, senin oldukça kırılgan bir yapın var. Alıngan ve hassassın da: Özellikle sevdi... Devamını Gör

Servet Akdemir

"Zeki Birisi" olurdu! Senin alerjinin olduğu yegane şey, aptallık. Ot gelip saman giden insanlara katlanamıyorsun; bomboş, derinliksiz, kafasız kişileri g... Devamını Gör

GÖKSU NİSA ÜNAL

"Seni Süründüren Biri" olurdu! Aldığımız cevaplara göre, senin gerçekçi bir insan olduğunu sanıyoruz ve sana gerçeklerden bahsedeceğiz. Aziz kardeşim sen ... Devamını Gör