Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerinin Aileleriyle Yaşadıkları Son Derece Sinir Bozucu Olaylar Yüzünden Darma Duman Olan İnsanlar

etiket Sevgililerinin Aileleriyle Yaşadıkları Son Derece Sinir Bozucu Olaylar Yüzünden Darma Duman Olan İnsanlar

Sheida
26.10.2019 - 10:30

Suratını beğenmediği için gelininin suratını photoshoplayan kadın ne yapmaya çalışmakta nereye varmak istemektedir! 😂

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/mikespohr/15...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Eski sevgilimle ilk birlikteliğimizden sonra annesi bana 'Oğlumun penisi çok büyük değil mi? Abilerininki o kadar büyük değil ve kesinlikle babasına çekmemiş' demişti."

2. "Çıktığım çocuğun babası dünyanın en seksi adamı falandı. Karısı yemek yemek için onu bekler, dışarı çıkmak için ondan izin alırdı. Erkek arkadaşımın da böyle olacağından korkmuştum ama o öyle değil..."

srv.onedio.com

'Erkek arkadaşımla birlikte yurt dışında eğtim görmeye karar verdik ve ailesi ona bunun için borç verebileciğini söylemişti. Ancak gideceğimiz vakit yaklaşınca babası bütün parayı metresiyle yediğini söyledi...'

3. "Ben Kaçıngan/kısıtlı yiyecek alımı bozukluğu olan bir yetişkinim ve ne yazık ki eski sevgilimin ailesi beni şükran yemeğine çağırmıştı. Kibar bir şekilde yemekleri yemeye reddedince büyükannesi dönüp 'Eğer hiçbir şeyi yemeyi sevmiyorsan nasıl bu kadar kilolu olabildin?' dedi..."

4. "Eski sevgilimin annesi bütün fotoğraflarımızda suratımı photoshoplamıştı çünkü 'birkaç şeyin düzeltilmesi' gerekiyormuş."

5. "Lisedeki erkek arkadaşımın annesi üzerime kutsal su dökmüştü çünkü üzerimde 'şeytanın parmak izi' vardı. O kadını hiç özlemiyorum."

srv.onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Eşimin annesi Facebook'ta benim hakkımda ileri geri konuşuyordu ve benim bunları görebildiğimi fark etmemişti. Söyleyince ise 'aman olur böyle şeyler' demişti."

srv.onedio.com

7. "Bir keresinde annesiyle çok garip bir samimiyeti olan bir sevgilim olmuştu. Annesi, oğluyla seks hayatımız hakkında yüksek sesli ve garip yorumlar yapıyordu. Ayrıca oğluyla ayrı eve çıkmam konusunda da kafa ütülemişti. Açıkcası ilişkimi bitirmemdeki nedenlerden biri annesi oldu."

'Duyduğuma göre hala oğlunu manipüle ediyormuş. Oğlu gibi davranarak yalnız kalpler reklamlarına ilan vermiş, ona sormadan...'

8. "Eski sevgilimin babasının Tayland'da birden fazla kız arkadaşı olduğunu öğrenmiştim ve ayda bir gidip onları ziyaret ediyordu hatta her gün görüntülü konuşuyorlardı. Onlar için binlerce dolar harcıyor bu sırada çocuklarının ihtiyaçlarını aksatıyordu."

'Oğlu ise bunun yanlış olmadığını, yabancılara para harcayıp kardeşlerinin kıyafet ve ayakkabı ihtiyaçlarının karşılamamasına ise normal bakıyordu.'

9. "Eski sevgilimin annesi bir keresinde oğlu evime geldiğinde polise beni oğlunu 'kaçırdığım' için şikayet etmişti."

10. "Bir keresinde bir çocukla çıkıyordum ve onu aramıştım, telefonu kız kardeşi açtı. Onunla hiç tanışmamıştım ama telefonda bana bende hoşlanmadığını ve aradığımı abisine söylemeyeceğini söyledi. Sonra telefonu suratıma kapattı."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Bir keresinde erkek arkadaşım beni doğum günümde bırakıp pizza almaya gitmişti çünkü annesi arayıp canının pizza istediğini söylemişti. Erkek arkadaşım geri de dönmesi evi 10 dakika uzaklıkta olmasına rağmen."

12. "Erkek arkadaşımın ailesiyle ilk tanıştığımda annesi beni tamamen görmezden geldi. Bana bakmayı reddetti ve yürüyüp gitti. Daha sonra ise oğluna dönüp neden 'tek gecelik ilişkisini' eve getirdiğini sormuş."

13. "Bir keresinde bir çocuk beni ailesiyle tanıştırmak için eve götürmüştü, ancak ailesinin böyle bir şeyden haberi yokmuş. Annesine beni tanıttı ve annesi gözleriyle beni bıçakladı resmen sanki 'Ne halt yemeye benim çocuğumla birliktesin' der gibi."

'Odasına takılmaya gittik ve annesinin mesaj attığını gördüm. İspanyolca konuşuyorlardı ki ben anlayabiliyordum ve annesi şunu yazmıştı: 'Bunu onaylamıyorum. Ben senin annenim.'

14. "Beni ailesiyle tanıştırmaya götürdü ve siyahi olduğumu onlara söylememişti. Gittiğimde, gözlerindeki korku ve surat ifadeleri hemen orayı terk etmek istememe sebep oldu."

'Yemek boyunca annesi yemeğin iyi olup olmadığını sordu, 'sizin gibilerin' ne yediğini bilmiyorum dedi. Babası ailemin ne iş yaptığını sordu, babamın kaynak ustası olduğunu annemin de lisede çalıştığını söyledim. Tepkisi 'tipik' oldu. Ayağa kalktım ve orayı terk ettim. O çocukla da bir daha hiç görüşmedim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
797
626
315
228
148
73
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baba Yaga

Sonuncu çok iğrenç.. Sizin ırkçılığınızın amk

alex

bu tarz başlıkların içerikleri hep yabancı forumlardan vs den alınıp garip bir tercüme yapılıp koyuluyor,özgün içerik bu mudur?

Sirzech Lucifer

Editör 11’deki nasıl bir Türkçedir?

hevinuroj

Makina cevirisi