Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerin Senin En Çok Hangi Özelliğine Ayılıp Bayılıyor?

etiket Sevgililerin Senin En Çok Hangi Özelliğine Ayılıp Bayılıyor?

Borgen
01.09.2016 - 17:33

Pek çok şahane özelliğin olabilir hatta kusursuz bir sevgili bile olabilirsin. Ancak illa ki bir özelliğin diğerlerinin arasından sıyrılıyor ve seni onların gözünde vazgeçilemez kılıyordur. Soruları cevapla, en çok neyine ayılıp bayılıyorlar görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. Bu şöminenin karşısında ne yapmak istersin?

3. Peki birlikte gittiğiniz tatilden birinci beklentin nedir?

4. Onunla yalnız kaldığınızda favori sohbet konunuz genellikle ne oluyor?

5. Bu önemli! Sevgiline son 1 senede en çok hangisine birlikte gitmek için teklifte bulundun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin çok büyük bir hata yaptı (merak etme, aldatma değil) ama fark edip özür de diledi. Tepkin ne olur?

7. Dürüst ol! Sevgilin "Ev boş, bize gidelim mi?" derse aklına ilk gelen ne olur?

8. Peki bir arkadaş ortamında hangisi senin için daha önemlidir?

9. Son olarak, genelde onun gönlünü nasıl alırsın?

Dürüstlüğün!

Dürüstlüğün!

Sevgililerin senin en çok dürüst olmana bayılıyor. Hayattaki en önemli şeylerden birinin her şartta ve her zaman dürüst olmak olduğunun farkındasın ve birlikte olduğun insanlar da senin en çok bu özelliğinden etkileniyor. Dürüstlüğün sayesinde daha çoook kalp fethedeceksin.

Sadık olman!

Sadık olman!

Sevgililerin senin en çok sadık olmana bayılıyor. Bir ilişkide mutluluğun en önemli anahtarının sadakat olduğunun farkındasın ve bunu karşındakilere de hissettiriyorsun. Sadık bir sevgili herhalde herkesin birinci tercihidir. Sen de bu önemli meziyetin sayesinde kalplerde sarsılmaz bir yer edinmişsin.

Duygusallığın!

Duygusallığın!

Sevgililerin senin en çok duygusal olmana bayılıyor. Çok yufka yürekli ve yumuşak kalplisin. Beyninden önce kalbinin sesini dinliyor olman onları etkiliyor. Çünkü çoğu zaman menfaatlerin doğrultusunda değil vicdanının yönlendirmesiyle hareket ediyorsun ve bu seni onların gözünde büyütüyor. Duygularını gizlemeden doyasıya yaşaman senin en sevilen özelliğin.

Ateşli olman!

Ateşli olman!

Sevgililerin senin en çok ateşli olmana bayılıyor. Bir ilişkiyi duygularla beraber ayakta tutan en mühim şeyin ne olduğunu iyi biliyorsun. Sevgililerin senin bu her daim ateşli halinden çok memnun. Arzulanır olmak onların hoşuna gidiyor ve bu da ilişkinize pozitif yansıyor. Bu ateşli halini koruduğun sürece ayılanın da bayılanın da bol olacaktır.

Kültürlü olman!

Kültürlü olman!

Sevgililerin senin en çok kültürlü olmana bayılıyor. Entelektüel faaliyetlere vakit ayırıyor, takip ediyor ve bunlardan bahsetmeyi seviyor olman cazibeni artırıyor. Zeki bir insanı kim arzulamaz ki? Sevgililerin onlara sırf birer seks objesi ya da eğlence aracı gibi davranmadığın için senin bu özelliğinden oldukça memnun.

Eğlenceli olman!

Eğlenceli olman!

Sevgililerin senin en çok eğlenceli olmana bayılıyor. Bir ilişkide eğlence bitmişse her şey bitmiştir. Birlikte eğlenemeyen bir çiftin mutlu da olamayacağının farkındalar. Senin bu özelliğin de hem bir ilişkinin yürümesi için en büyük nimet hem de onlara senden sıkılma fırsatı vermediği için senin en büyük kozun.

Romantikliğin!

Romantikliğin!

Sevgililerin senin en çok romantik olmana bayılıyor. Aşkta her şey bir yana romantik bir sevgiliye sahip olmak öbür yana. Jestlerin, ince düşüncelerin ve ufak sürprizlerinle gönülleri kazanmayı iyi biliyorsun. Romantik kişiliğin onları mest ediyor. Sevgililerin için senin bu özelliğin, ilişkinin temel taşı olduğu ve onlara kendilerini özel hissettirdiği için vazgeçilmezleri arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
750
362
210
91
29
25
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın