Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü'nün Bilinmeyen Gerçekleri

Sevgililer Günü'nün Bilinmeyen Gerçekleri

eÇift
14.02.2016 - 14:55

Sevgililer Günü’ne çok az bir zaman ve hatta neredeyse saatler kaldı. Herkes yarını nasıl geçireceğini düşünürken ya da son dakikacılar iyi bir hediye peşinde koşarken biz de biraz eğlenelim diye düşündük. Onun için sizlere Sevgililer Günü ile ilgili yapılmış ilginç araştırmalardan örnekler sunmaya karar verdik. Haydi bu bilinmeyen gerçeklere birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınlar vs Erkekler

Kadınlar vs Erkekler

Kadınlar, Sevgililer Günü hakkında düşünmeye bu özel günün gelmesinden 253 saat önce düşünmeye başlarken erkeklerin büyük bir çoğunluğu sadece 16 dakika önce düşünmeye başlıyormuş. Ama elbette bu düşünce hediye alma konusundaysa beylerin 16 dakika düşünmesi açıkçası bize garip geldi. Biliyorsunuz hediye alınmadı mı

kriz büyük olabiliyor.

Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz diyenlerin gerçeği

Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz diyenlerin gerçeği

Dünya genelinde Sevgililer Günü’nü yalnız geçirdiği için intihar etmeye kalkanlarınoranı normal zamanlarda yalnızlıktan yakınıp eyleme geçenlerden 4 kat daha fazlaymış. Aman diyelim siz yine de o kadar cinnet aşamasına gelmeden bir eÇift’i deneyin.

Kalp, ayıcık daha çok I Love You

Kalp, ayıcık daha çok I Love You

Sevgililer Günü’nde normal günlere nazaran aşk ve sevgi kelimesinin kullanımı artıyormuş. Bu sayının 12 Milyon civarında olduğu söyleniyor. Etrafın kalpten, çiçekten, üzeri seni seviyorum yazan ürünlerden geçilmediği düşünülürse bize gayet makul bir sayıymış gibi geldi, ne dersiniz?

Bir sevgiliden neyi eksik?

Bir sevgiliden neyi eksik?

Evcil bir hayvanı olan ve yalnız yaşayanlar belki daha doğru rakamlar verebilir bizim için ancak yapılan araştırmaya göre evcil hayvan sahiplerinin neredeyse %92si hayvanlarına hediye alırken %3 de mutlaka sevgililer günü kartı hediye ediyormuş.

Aşk için çiğ tavuk bile yemek

Aşk için çiğ tavuk bile yemek

Ortaçağ zamanlarında Avrupa’daki genç kızlar evlenecekleri erkeği rüyalarında görmek için 14 Şubat’ta çok tuhaf yiyecekler yerlermiş. Bunu baklava ile mayonez yemek kadar absürt bir şekilde düşünebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz yine de yalnız kalmamanın yollarına bakın

Siz yine de yalnız kalmamanın yollarına bakın

Tabii biz yine de Sevgililer Günü’nde tek derdinizin sevgilinizle nasıl geçeceğini düşünmeniz taraftarıyız. Bu Sevgililer Günü yalnız geçecek olabilir ama gelecek yılı ruh eşinizle birlikte geçirmek için şimdi harekete geçmeye ne dersiniz? Hem zaten insan aklına ve gönlüne yatan bir insanı bulduktan sonra her günü 14 Şubat romantikliğinde yaşayabilir. O yüzden siz iyisi mi www.eCift adresine gelip ücretsiz bir üyelik alın. Aşka eÇift ile yelken açın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın