Görüş Bildir
Haberler
Sevgili Tripleri ve Tek ÇÖZÜM

Sevgili Tripleri ve Tek ÇÖZÜM

Herkese Çiçek
08.07.2014 - 15:16 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 16:21

1. "Sen beni sevmiyorsun"cular

1. "Sen beni sevmiyorsun"cular

İlk altın kural sadece sevmek yetmez! Ne kadar seversen sev bunu onun gözüne sokmak zorundasın malesef. Buluşamıyor musun ara, arayamıyor musun mesaj at, mesaj atamıyor musun yoktan var et bir şekilde ilgi göster O'na!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bencil

2. Bencil

Ağızlarından düşmez 'Hiç benim istediğim olmuyor'lar. Halbu ki ne derlerse oluyordur sizin fikrinizi soran olmaz ama gel gör ki yine yaranamazsın çünkü onların dediği olmaz!

3. Şımarık sevgili

Belki de en katlanılmaz olan türdür. Ne yaparsan yap mutlu olmaz. Kızlar size sesleniyoruz bu halinize katlanan bir sevgiliniz varsa kıymetini bilin!

4. Kısmetin mi kapanır!

4. Kısmetin mi kapanır!

Ah şu sosyal ağlar! Ayrılık sebebi! Bu konuda hayal güçleri çok gelişiyor kızlarımızın, ucu bucağı olmuyor, sonu gelmiyor. Neden beğendin, sana ne ondan, niye profiline girdin, ne yapacaksın, onun sevgilisi senin mi, takip etmişsin hayrola, niye ilişki durumu yapmıyorsun kısmetin mi kapanır, bizim resmimizi neden koymuyorsun benden utanıyor musun ve bunların hepsi madde 1'e 'beni sevmiyorsun'a geliyor.

5. Kaçınılmaz Son

5. Kaçınılmaz Son

Beyler kızların gözünde hepiniz odunsunuz. Kaçarı yok bu işin istediğiniz kadar romantik olun (tabii kızlar tarafından böyle düşünülmesi imkansız kendinizce düşünüyorsunuz) sonuç aynı.

6. Tek Çözüm; ÇİÇEK

6. Tek Çözüm; ÇİÇEK

Kadınlar çiçekse anlayacakları tek dil çiçeklerdir. Bir buket alın sizin yerinize konuşsun bunca dırdırı çekmeyin mutlu mesut yaşayın. Hatta bizden size bir kolaylık http://www.herkesecicek.com 'dan online çiçek siparişi verin hem sürpriz yapıp O'nu şaşırtın hem de düşünceli sevgili olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyin. Beyler unutmayın kadınlar çiçektir ve anladıkları dilden konuşmak lazım :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0