Görüş Bildir
Haberler
Sevdiklerinizi Etkileyecek 5 Çiçek Aranjmanı

Sevdiklerinizi Etkileyecek 5 Çiçek Aranjmanı

Herkese Çiçek
30.04.2014 - 18:18 Son Güncelleme: 30.04.2014 - 19:35

Yaptığınız sürprizler ile

unutulmaz olmak istemez misiniz? Yada Herkese Çiçek’ten yolladığınız çiçek aranjmanları ile sevdiklerinizin kalbinde taht kurmak? Biliyoruz tüm

okuyucularımız sorduğumuz sorulara “evet “ cevabını verdiniz. Sizlere

sevdiklerinizi etkileyeceğiniz 5 Çiçek aranjmanını anlatacağız. Bu yazıyı okuduktan sonra kolaylıkla çiçek siparişi verebileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gül ve Lilyumların Muhteşem Uyumu

Gül ve Lilyumların Muhteşem Uyumu

Cam vazo içerisinde kırmızı gül ve lilyum kullanılarak hazırlanmış bu çiçek aranjmanı sevginizi anlatmanın en kolay yolu. 

Duygularınızı anlatmakta zorlanıyorsanız “Gül ve Lilyumların Muhteşem Uyumu” adlı çiçek aranjmanımız size yardımcı olacak.

Bahar Sevinci Frezya ve Hüsnü Yusuflar

Bahar Sevinci Frezya ve Hüsnü Yusuflar

Bahar Sevinci Frezya ve Hüsnü Yusuflar çiçek aranjmanı ve etkileyici kokusuyla akıllarda iz bırakan frezya çiçeğiyle sürprizinizi daha anlamlı kılın. Beyaz taşlar ile süslü cam vazo içerisinde beyaz kokulu frezya ve mor renkteki hüsnü Yusuflar ile hazırlanmış bu aranjman göz alıcı renkleri ve görüntüsü ile sevdiklerinize baharın güzelliğini bir kez daha hatırlatacak.

Pembe Duygu Gül ve Lilyumlar

Pembe Duygu Gül ve Lilyumlar

Küre cam içerisinde pembe taşlar ile süslenmiş, pembe lilyum, pembe gül ve cipsofilyalar ile hazırlanmış bu aranjman ile sevdiklerinizin mutluluk kaynağı olun. Aşkınızı “Pembe Duygu Gül ve Lilyumlar” adlı çiçek aranjmanımız ile kolay bir şekilde anlatabilirsiniz.

Mavi Tutku Lilyumlar

Mavi Tutku Lilyumlar

Mavi su içerisinde beyaz lilyum çiçekleri, yeşillik ve cipsofilyalar ile hazırlanmış bu çiçek güven duygusunu en güzel şekilde sevdiklerinize ifade edin. “Mavi Tutku Lilyumlar” adlı ürünümüz sevdiklerinize olan en güzel duygularınıza ayrı bir renk katmak için Herkese Çiçek'te.

Bir Tatlı Huzur Papatya ve Lilyumlar

Bir Tatlı Huzur Papatya ve Lilyumlar

Cam küre içerisinde pembe lilyum ve papatyalar ile hazırlanmış bu aranjman ile sevdiklerinizin kucağına baharın tazeliğini serin.  Sevdiklerinize olan aşkınızı “Bir Tatlı Huzur Papatya ve Lilyumlar“ adlı ürünümüzle tutku ile anlatın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın