Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğine Aşkını Anlatmanın En Keyifli Yolları

Sevdiğine Aşkını Anlatmanın En Keyifli Yolları

Yılmaz KAYA
17.02.2014 - 00:50 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 11:19

Sevdiğine Aşkını Anlatmanın En Keyifli Yolları

Seni Seviyorum demek için, sevgilinizin ofisine ya da evine çiçek göndermek yerine, çok daha farklı, yaratıcı alternatiflere yönelebilirsiniz. Küçük bir sürpriz yaparak onu ziyaret etmek, kahvaltıda kalp şeklinde atıştırmalık bir şeyler hazırlamak, en sevdiği şarkıları bir albümde toplamak ve daha fazlası.

1- En sevdiği kahveyi ve pastayı alıp onun ofisine gidin. Öğle arası yorgunluğunu birlikte atın.

2- İnsanın içine işleyen aşk romanı olan Masumiyet Müzesi'nin aynı adı taşıyan müzesine giriş bileti alın. Füsun ve Kemal'in bu muhteşem aşkının izlerine bakarken, kitaptan şu cümleyi de unutmayın: Masumiyet Müzesi, İstanbul'da öpüşecek bir yer bulamayan âşıklara sonsuza değin açık kalacaktır.

3- Her dinlediği zamn onu çok mutlu eden şarkıları bir CD'de toplayın.

4- Cemal Süreyya'nın dediği gibi 'Kahvaltının mutlulukla bir alakası olmalı.' Tabii onunla birlikte yapacağınız kahvaltı size daha büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır.

5- Sevgilinizin hem midesini şenlendirecek hem de kalbini kazandıracak olan Seni Seviyorum pastası yapın.

6- Birlikte romantik bir film izlemekten daha güzel ne olabilir?

7- Birlikte ilk buluştuğunuz yeri ziyaret edin. O günü yeniden yaşamak, her detayını hatırlamak ikiniz için de harika olacaktır.

8- Şekerlemeleri çok seven bir sevgiliniz olabilir. Kendi elleriniz ile hazırlamış olduğunuz özel bir kavanozun içini şekerlemeler ile doldurun. Tabii küçük küçük notlar iliştirmeyi de unutmayın.

Küçük bir hatırlatma: Sevdiğinize sevginizi göstermek için sadece bir günü beklemek gerekmiyor, bu önerileri yılın her günü yapabilirsiniz. Beklenmedik anda gelen sürprizler her daim çok daha güzeldir.

Kaynak: http://gercekaskburada.blogspot.com.t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın