Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Yabancı Dizileri Söyle, Sana Seni Anlatalım!

etiket Sevdiğin Yabancı Dizileri Söyle, Sana Seni Anlatalım!

Sevdiğin ya da izlemeyi düşündüğün dizileri seç, sana seni anlatalım!

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdiğin ya da izlemeyi düşündüğün dizileri seç bakalım.

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ah senin o insanlara ördüğün duvarların...

Sen her zaman temkinli, insanlara karşı hemen sıcak davranamayan fakat o insana alıştığında da dünyanın en sevimli insanı olabilen birisin. İnsanlara karşı çok büyük duvarların var. Bu duvarlar yüzünden de dışarıdan biraz soğuk görünebiliyorsun. Eminim ki şu cümleyi çok duymuşsundur; 'Seni çok soğuk biri sanıyordum ama tanıdıkça çok tatlı bir insan olduğunu anladım.' Herkesle iyi olan, herkesle yakın olan insanlar sana çok eğreti ve yapmacık geliyor. Sen öyle herkesle iyi anlaşamazsın. Dobrasındır. Eğer seni rahatsız eden bir şey fark ettiysen, bunu hemen söylersin. Yüzüne güleyim, aram iyi olsun, aman bir sorun çıkmasın diyen insanlardan hiçbir zaman olmamışsın. Hep, kendi doğrularına göre yaşamışsın ve bundan sonra da böyle olmaya devam edeceksin. Senin karakterin çok ufak yaşlarından beri oturmuş. Birileriyle aran bozulmasın diye onlarla iyi anlaşmaya çabalamıyorsun. İnsanlar, onlara karşı koyduğun duvarların farkındalar. Bu durum da, senden hep çekinmelerine neden oluyor. İçten içe de bu durumu seviyorsun. Herkes gelip de seninle şakalaşamaz mesela. Bir tedirginlik duyarlar. Bu da seni, insanlar tarafından saygı duyulan birine çeviriyor. Yakın çevrene ise tamamen açıksın. Seninle dost olanlar gerçek dostluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyor ve seni asla kaybetmek istemiyor. En zor zamanlarda bile gönülleri olsun diye yalan söyleyen biri değilsin sen. Doğrusuna inandığın şey her ne olursa olsun, karşındaki insanı şu an incitse bile ilerde daha çok incinmesine engel olacağını çok iyi bildiğin için söylemekten de çekinmiyorsun. Bu da seni, kolay kolay bulunamaz bir dost haline getiriyor. Sevdiğin insana karşı da böylesin. Her ne kadar çok tatlı bir ilişki içinde olsanız da senin asıl karakterine aşık oluyor hayatına giren insanlar. Güçlü birisin ve bundan da sonuna kadar gurur duyuyorsun!

Senden korkulur!

Bir insana güvenmek, sevmek senin için çok zor ve önemli kavramlar. Eğer, bir insanı sevebildiysen o insana çok fazla güvenmiş olman gerekiyor. Güvenmediğin kimseyi hayatına sokmuyorsun hatta daha doğrusu sokamıyorsun. Çünkü, kafanda o insanla ilgili şeyleri hep kuruyorsun. Senin için her zaman adalet duygusu çok gelişmiş. Açık sözlü ve dikkatli bir insansın. Ama sana biri bir yanlış yaparsa vay haline! O hatayı yaptığına o insanı pişman ediyorsun. Öyle anlık sinirlerle de değil bak yanlış anlaşılma olmasın. Yapılan yanlışı kenara koyuyorsun ve hayatına devam ediyorsun. Ama o yanlışı asla unutmuyorsun ve intikamını soğuk yiyorsun. Hayatında sana yanlış yapan insanlar, 'Oh be unuttu gitti.' diye düşünüyor. Ama sen asla unutmuyorsun! Fil gibi bir hafızan var. Sevdiğin bir insandan yanlış hareket gördüğün zaman o insan karşı olan duygularında belli bir şekilde azalma yaşıyorsun. Fakat her zaman herkesin ikinci bir şansı olduğuna inanıyorsun. Bu şansı verdiğin insanlara da o hatanın bedelini çok güzel ödetiyorsun, aferin! Hayatına kolay kolay yeni insanlar alamadığın için, hayatındaki insanlardan da güzellik ve iyilik beklemen senin en doğal hakkın. Bu hakkı elinden alan insanın da senin gözündeki değerinin düşmesine kimse bir şey diyemez. Yukarıda da dediğim gibi; adalet duygusu çok gelişmiş birisin. Eğer, hayatındaki bir insana ya da hiç tanımadığın bir insana yapılmış bir haksızlık görürsen onun için elinden geldiğince çabalıyorsun. Sen aslında tam olarak şöyle birisin; toplu taşımada herkes sıcaktan pişerken kimse sesini çıkarmaz ama biri çıkar 'Camı açabilir miyiz?' der ya, işte sen tam olarak o insansın!

Bu kadar iyi niyet fazla...

Sen ailenden her zaman iyi kalpli olmayı öğrenmişsin. Her ne olursa olsun insanların bir şeyleri iyi niyetlerle yaptığına inanıyorsun. Bu da iyi kalpli insanlar için güzel ama kötü kalpli insanlar için bir fırsat oluyor. Hayatına öyle kolay kolay insan alamıyorsun sen. Aldığın insanların da her zaman iyi olduğuna inanıyorsun. Ama ne yazık ki, şu zamana kadar iyi niyetinden dolayı öyle ihanetler ile karşı karşıya kalmışsın ki. Bazen bunu sorguladığın oluyor. Ama sende hiçbir suç yok buna inan. Çevrende güvendiğin insanlara iyi niyetli yaklaşmalısın. Herkese değil tabii! Herkesin içinde bir iyilik bulunduğuna inanıyorsun ve bunun için de çabalaman gerektiğini düşünüyorsun. Bu nedenle de insanların yaptığı şeylerin gerçek nedenlerini göremiyorsun. Herkes sandığın kadar ya da senin kadar iyi kalpli olmayabiliyor. Bunların yanında sen kendini öyle kullandırtan biri de değilsin bak yanlış anlaşılma olmasın. Her zaman nerede nasıl davranması gerektiğini bilen birisin. Arkadaş ya da yakın çevren senin gibi bir insan ile tanıştıkları için oldukça mutlu. Sen, seni üzen insanlar için kötü planlar yapan biri de değilsin. Bunun bir diğer nedeni de böyle şeylere vakit ayırmanın senden bir şeyler götüreceğine inanman aslında. Bu da senin ne kadar doğru bir insan olduğunu gösteriyor. Sana yanlış yapan birini kendi haline bırakıyorsun. Zaten sonuç olarak o insanın yaptığı yanlışın cezasını çektiğini de kendi gözlerinde gördüğün çok olmuş. Bu nedenle, kalbindeki iyiliğe hiçbir leke sürdürmüyorsun. Bu da seni son derece karakterli ve olgun bir insan yapıyor. Bu sana doğuştan gelen bir güzellik. Sadece herkese çok iyi niyetli olmamanı öneriyorum. Kalbinin kırılmasını sen de istemezsin, değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
124
45
29
25
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

gife Sherlock keyup seçeneklere koymamak ?

Emre Köse

%98 beğinilme alan sherlock nerdeeee

Pasif Kullanıcı

Ah senin o insanlara ördüğün duvarların... Sen her zaman temkinli, insanlara karşı hemen sıcak davranamayan fakat o insana alıştığında da dünyanın en sevimli... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İnsanlar, onlara karşı koyduğun duvarların farkındalar. Bu durum da, senden hep çekinmelerine neden oluyor. İçten içe de bu durumu seviyorsun. Herkes gelip d... Devamını Gör