Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Çizgi Filmlere Göre Hangi Jenerasyon Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Sevdiğin Çizgi Filmlere Göre Hangi Jenerasyon Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Nsycl
21.03.2018 - 22:03

Hepinizi gerilere götürecek sıcacık bir test.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Hangi ünlü animasyon "Baba"sı favorin?

3. Bütün sezonlarını izlediğin animasyonu sorsak?

4. Peşinden büyük kitleleri sürükleyen bu çizgi filmlerden hangisi?

5. Hangi karakter senin ruh ikizin olmaya daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Disney animasyonu seç!

7. Son olarak rastgele bir çizgi film seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

80'lerin ilk yarısı!

Verdiğin cevaplara göre sen daha eskilerden, 80'lerdensin. Yaşın ona mı uygun bilmiyoruz ama en çok etkilendiğin işlerin o zamanlardan olduğu kesin. Biraz daha olgun, biraz daha nostaljik biri olmalısın. TRT'de Bob Ross izleyen ekipten olduğun ortada.

80'lerin ikinci yarısı!

Verdiğin cevaplara göre sen 1985+ jenerasyonundansın. Yetişkin olarak anılıyor olmak çizgi film izlemeyeceğin anlamına gelmiyor, zevklerin de bunu yansıtıyor. Yaşın olmasa da zevklerinin bu dönemlere ait olduğu kesin.

90'ların ilk yarısı!

Verdiğin cevaplara göre sen doksanlar çocuğusun! İzlediğin çizgi diziler, başlasın diye alarmlar kuyduğun ya da gördüğün an geçemediğin çizgi diziler de bunu gösteriyor. 90'larda yapılan çizgi filmlerin sendeki etkisini rahatlıkla görebiliyoruz.

90'ların ikinci yarısı!

Verdiğin cevaplara göre sen 1995+ jenerasyonuna ait gibisin! Sevdiğin şeyler, favorilerin bunu gösterir nitelikte. İnternetin de evlere girdiği bir dönem yaşadığın çocuklukta izlediğin çizgi filmlerin etkisini sende görmemek mümkün değil!

00'lerin ilk yarısı!

Verdiğin cevaplara göre sen hala çocuksun! Şaka şaka, ama bu testin en ileri tarihli sonuçlarından birini çıkarmayı başardın. Sen akıllı telefon çocuğusun, her türlü imkana sahipsin, bu yüzden de seçtiklerini izleyebilme lüksün seni kaliteli yapımlara yöneltmiş, izlediklerinden belli!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1110
324
218
140
56
45
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mesut Can

Editörün tevellütü yetmediği için eksik kalmış. Voltron, He-Man, Uçan kaz, Bay Meraklı, Robotech, Laserion, Şeker kız, Güneşin Oğlu Esteban, Tom ve Jerry... ... Devamını Gör

#4 Bayağı zorladı Yu Gi Oh, Pokemon ve Beyblade.. Jetix çizgi filmlerini görmek güzel, sonuç “90’ların ikinci yarısı” doğru. 94+

Jolyne Cujoh

90'ların ikinci yarısı! 2003'lüyüm gurur duydum ^-^