Görüş Bildir
Haberler
Seval Türkeş: 'Bahçeli, Türkeş’in Ölümünden Sonra Evimize Savaş Açtı, Beni Sürekli Engelledi'

Seval Türkeş: 'Bahçeli, Türkeş’in Ölümünden Sonra Evimize Savaş Açtı, Beni Sürekli Engelledi'

Batuhan
30.11.2021 - 08:14

Başbuğ Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği anma etkinliğine düzenlenen saldırıyı eleştirirken, MHP'yi sorumlu olarak gördüğünü söyledi. Türkeş ayrıca, “Sayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara’da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından, Alparslan Türkeş’in 104’üncü doğum günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında arbede çıktı.

"Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü"

"Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü"

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan'a konuşan Seval Türkeş, “Bu saldırıçatışma çıkarmayı amaçlayan bir provokasyon gibi. MHP’nin direkt sorumluluğunu görüyorum. Eğer sorumluluğu yoksa, Sayın Bahçeli’nin Ankara İl Başkanı’nı görevden alması gerekiyordu. Türkeş, bugün yattığı yerden kalksa bu saldırganlar kaçacak delik arar. Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü' dedi.

"Yıllardır bu baskının altındayız"

"Yıllardır bu baskının altındayız"

Türkeş, “Sayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı. Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
27
7
7
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TT

Alparslan Türkeş; 27 Mayıs darbesinde büyük rol oynayan, albay iken Amerika'ya eğitime davet edilen, Amerika'da aldığı eğitim sonrası Sola karşı ülkü ocaklar... Devamını Gör

Mhp bitmez, köpekler uludu diye kurtlar susmaz. Milli partidir. Türkün ocağıdır. Devşirmeler gidince biz bize kalırız.

anck su namun

Mhp son on yıldır milli bir parti değil konjonktürel bir partidir Önce siyaseti oku sonra düşüncelerini paylaş bence .. Aslında beyin ölümü gerçekleşti ama v... Devamını Gör