Görüş Bildir
Haberler
Seri 2-0 Oldu: Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Seri 2-0 Oldu: Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Spor Toto Basketbol Ligi yarı final 2. maçında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 80-55 mağlup ederek play off turunda seriyi 2-0'a getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya geldi.

Ülker Sports Arena’daki mücadele gülen taraf Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibini 25 sayı farkla 80-55 yendi.

Yarı final serisinde üç maç kazanan takımın finale yükseleceği seride Fenerbahçe durumu 2-0 yaptı.

Ülker Sports Arena’da oynanan ilk maçı Fenerbahçe 93-79 kazanmıştı.

Maçın en skorer ismi Fenerbahçe formasıyla 19 sayıya imza atan Ali Muhammed olurken, Bogdanovic'in 17 sayısı galibiyette önemli rol oynadı.

İki takım arasındaki serinin üçüncü maçı 29 Mayıs Pazar günü Galatasaray Odeabank'ın ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Fenerbahçe, bu karşılaşmayı da kazandığı takdirde finale yükselecek.

Maçtan dakikalar

Maçtan dakikalar

Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray Odeabank, Sinan Güler ve Micov'un üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu isabetlerle 2. dakikada 6-2 öne geçti. Periyodun kalan bölümü karşılıklı basketlerle geçildi ve ilk periyot 19-16 sarı-kırmızılıların üstünlüğüyle tamamlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müsabakanın ikinci periyoduna Sloukas ve Ali Muhammed'in isabetleriyle başlayan Fenerbahçe, 11. dakikada maçta ilk kez öne geçti: 20-19. Taraftarının da desteğiyle ritim bulan ve Sloukas-Ali Muhammed ikilisinden art arda üç sayılık basketler üreten sarı-lacivertliler, 13. dakikada farkı 8 sayıya çıkardı: 29-21. Savunma sertliğini arttıran ve rakibinin farkı kapatmasına müsaade etmeyen Fenerbahçe, soyunma odasına 41-37 önde gitti.

Maçın ikinci yarısına Lasme ve McCollum'un isabetleriyle başlayan Galatasaray Odeabank, 22. dakikada skora dengeyi getirdi: 41-41. Çabuk toparlanan ve pota altında rakibine üstünlük kuran Fenerbahçe, yakaladığı 9-0'lık serinin ardından 26. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 53-43. Etkili oyununu sürdüren sarı-lacivertliler, son çeyreğe 14 sayı farkla (60-46) üstün girdi.

Mücadelenin son periyodunda rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Fenerbahçe, karşılaşmadan 25 sayı farkla, 80-55 galip ayrıldı ve seride durumu 2-0 yaptı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın