Görüş Bildir
Haberler
Senin Zodyak İmzan Kişiliğin Hakkında Acaba Ne Diyor?

etiket Senin Zodyak İmzan Kişiliğin Hakkında Acaba Ne Diyor?

Aburoski
14.10.2018 - 12:29 Son Güncelleme: 28.01.2019 - 21:20

Hem Zodyak imzanı hem de senin aslında kim olduğunu söylüyoruz! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenmeden bu test olmaz...

2. E bir de yaşını...

3. Hangi kelime sensin?

3. Hangi kelime sensin?

4. Hayatında en çok önem verdiğin şey hangisi?

5. Uyumadan önce genellikle ne düşünürsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, hayallerini hangi renge boyamak isterdin?

Konuşkansın!

Konuşkansın!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin konuşkan ve girişken bir insan olduğunu söylüyor. Konuşkanlığının yanında da dobra bir insan olduğunu söyleyebiliriz. İş hayatında ya da sosyal hayatında lider bir ruha da sahipsin. Oldukça hırslı yapınla iş hayatında ilerleyebilirsin. Biraz inatçı bir yapın olduğu için aklına koyduğun ne varsa onu yapmak için sonuna kadar uğraşırsın. 

Aynı zamanda her anlamda kendine de güveniyorsun. Önceliğin zaten hep kendine güvenmen olmuş. Girdiğin ortamlarda dikkatleri üzerine çekiyorsun. Sosyal hayatını sevdiğin kadar da ailene düşkünsün. Seni hovarda görebilirler fakat sen ailesi için her şeyi yapabilecek birisin.

Hassassın!

Hassassın!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin hassas bir insan olduğunu söylüyor. Birazcık kırılgan bir yapıya sahipsin. Kırılgan olduğun kadar da sorumluluk sahibi bir insansın. Yapman ya da yapmaman gereken şeyleri çok iyi biliyorsun. Ayrıntılara takıntılı bir insan olduğunu da söylememiz gerekiyor. Çevren senin anlaşılması güç bir insan olduğunu düşünebilir fakat seni tanıdıklarında bu fikirlerinin değişebileceğini söyleyebiliriz. 

Aynı zamanda sen sevgisini belli edemeyen bir insansın. Onlara sevgini gösteremeyen birisin fakat onları çok seviyorsun. Birazcık onlara karşı olan sevgini gösterebilirsin. Bunun iki taraf için de iyi olacağını düşünüyoruz.

Güçlüsün!

Güçlüsün!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin güçlü olmayı seven bir insan olduğunu söylüyor. Güçlü yapından dolayı da çalışkan bir insansın. Çalışmayı çok seviyorsun. Her zaman kendinden eminsin. Başarıyı ve başarmayı çok seviyorsun. Bu, senin ön plana çıkan özelliklerinden biri. 

Aynı zamanda güven problemi de yaşıyorsun. Etrafındaki insanlara pek güvenemiyorsun. Maddi konularda da biraz tutumlusun. Para kazanmayı seviyorsun ama iş harcamaya gelince biraz tutumlu davranıyorsun. İlişkilerinde de karşı tarafın seni yönlendirmesinden hoşlanmıyorsun.

Özgürlüğüne düşkünsün!

Özgürlüğüne düşkünsün!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin özgürlüğüne düşkün biri olduğunu söylüyor. Hiçbir kısıtlamaya gelemezsin. Sınırlandığın an çıldıracak gibi oluyorsun. İstediğin gibi yaşamayı seviyorsun. Hayatınla ilgili yönlendirmeleri de pek umursamıyorsun. Aynı zamanda yaşadığın sorunları da soğukkanlı olduğun için kolay çözebiliyorsun. 

Soğukkanlısın fakat duygusal anlamda hassas bir insansın. Genel olarak hayatında değişiklikler olmasını seviyorsun. Anlaşması zor bir insan gibi görünsen de aslında seni anlayabilen insanlarla çok iyi anlaşıyorsun. Paylaşmayı ve dinlemeyi seven bir insansın. Ailene de düşkünsün.

Hareketlisin!

Hareketlisin!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin hareketi sevdiğini söylüyor. Enerjik yapıda bir insansın ve hiç yorulmuyorsun. İnsanlar sana bazı anlar yetişemiyor. Gezmeyi, yeni yerleri keşfetmeyi çok seviyorsun. Kendine vakit ayırmayı da çok seviyorsun. Kısıtlanmayı da hiç sevmiyorsun. Bağımsız olmayı seviyorsun. Seni kısıtlayan her şeyi hayatından çıkarıyorsun. 

Aynı zamanda hayal kurmayı da çok seviyorsun. Etkili konuşmanla da karşındaki insanı kolayca etkileyebilirsin. Zeki olduğunu da söylemeden olmaz elbette ki. Zekanla düşüncelerinle insanların diline düşüyorsun bazen.

Dürüstsün!

Dürüstsün!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin dürüst bir insan olduğunu söylüyor. Öncelikle hayatında önem verdiğin şeylerin başında dürüstlük geliyor. Hayatındaki insanların yalan söylediğini anladığın anda onları hayatından direkt çıkarıyorsun. İnsanları da hoş sohbetinle etkiliyorsun. Enerjik bir insansın ve bu enerjikliğin insanları fazlaca etkiliyor. 

İlişkilerinde adeta ideal bir partnersin. Sana iltifat edilmesinden çok hoşlanıyorsun. O an çok mutlu oluyorsun. Güzel sohbetinle ortamların aranan yüzlerinden biri oluyorsun. İnsanların dertlerini dinlemeyi onların dertlerine derman olmayı seviyorsun. İyi bir dinleyici olduğunu söyleyebiliriz.

Uyumlusun!

Uyumlusun!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin uyumlu bir insan olduğunu söylüyor. Çevrendeki insanlarla her zaman uyum içerisindesin. Sıkıntı yaşamaktan çok korkuyorsun. Hoş sohbetinle insanların seni dinlemesini sağlıyorsun. İnsanlarla fikir alışverişinde bulunmayı da seviyorsun. Biraz rahatına düşkün olduğunu da söylemek isteriz. 

Aynı zamanda da meraklı bir insan olduğunu da söyleyelim. Her şeyi öğrenmek istiyorsun. Bilgiye de her zaman aç birisin. İlişkilerin de uzun süreli olması da güzel bir özellik.

İçi dışı birsin!

İçi dışı birsin!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin içi dışı bir insan olduğunu söylüyor. İçi dışı bir insan olsan da bazen insanlar tarafından kullanılabiliyorsun. Saniyenin yarısında ağzın kulaklarındayken tamamen ruh halini değiştirip üzgün olabiliyorsun. Samimiyetsiz insanlardan her zaman uzak duruyorsun. 

Aynı zamanda hayat senin için tamamen bir macera. Seni mutlu edecek şey hayatı her anlamıyla yaşamak ve tadını çıkarmaktır. Yıllar sonra arkadaşlarına anlatacak güzel hikayelerin olsun istersin.

Yenilmezsin!

Yenilmezsin!

Verdiğin cevaplara göre  Zodyak imzan senin yenilmez bir insan olduğunu söylüyor. Yaratıcı bir insan olduğun için olumsuzluklardan kolayca sıyrılabiliyorsun. Özgürlüğüne düşkün bir karaktere de sahipsin. Bana karışmayan yılan bin yıl yaşasın modundasın. Senin içten gülüşlerin var. Öylesine gülmezsin. 

İlişkilerinde önce arkadaşlığa önem veriyorsun. İlişkiye başlamadan önce dost olup olamayacağına bakıyorsun. Kapalı alanlarda da uzun süre durmak seni sıkıyor.

Kıskançsın!

Kıskançsın!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin kıskanç bir insan olduğunu söylüyor. Senden daha başarılı bir insanı hemen kıskanabilirsin. Bu sadece başarı değil, aklına gelebilecek her şey olabilir. Dostların senin için çok önemlidir. Hep etrafında olsunlar istiyorsun. Ayrıca doğru bildiğin konularda da asla taviz vermiyorsun. 

Cesur bir yapın var. Tuttuğunu koparan ve başarısızlığa asla tahammüllü olmayan bir insansın. Başarmak için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Son olarak da kimseye kolay kolay güvenmiyorsun.

Hırslısın!

Hırslısın!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin hırslı bir insan olduğunu söylüyor. Sessiz, sakin bir insan gibi görünsen de aslında sen otoriter bir yapıya sahipsin. Liderlik vasfı da var sende. Çok fazla değişikliği sevmiyorsun ve alışkanlıklarından da kopamıyorsun. Değer verdiğin arkadaşların için elinden geleni yapıyorsun. Kendinden bile çok değer veriyorsun diyebiliriz. 

Aynı zamanda inatçı bir yapın da var. Kızdığında bazen inadın tutabiliyor. İlişkilerinde de oldukça sadık bir insansın. İdeal bir partner olduğunu söylemeliyiz.

Ayrıntıcısın!

Ayrıntıcısın!

Verdiğin cevaplara göre Zodyak imzan senin ayrıntılara takıntılı bir insan olduğunu söylüyor. Hoş bir mizah anlayışın var ve bu özelliğin arkadaşların tarafından seviliyor. Çalışkan ve tuttuğunu koparan birisin. Başarmayı çok seviyorsun. Başaramadığın zamanlarda da kendini biraz sıkıntıya sokuyorsun. 

Açık sözlü ve eleştirmeyi seven bir karakterin de var. Karşındaki insanı kırmadan eleştirmeyi seviyorsun. Yapıcı eleştirilerine arkadaşların bazen ihtiyaç duyuyor. Karşılaştığın sorunların üstesinden kolayca geliyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
961
304
155
104
46
31
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bigtrouble

Şeyma Subaşı olmayı karakterime yediremediğim için cinsiyetimi seçemedim tşk

cerenkocan

Zodyak imza ? Çevirmenlerinizi nerden buluyorsunuz :)

Dave Kabze

zodyak ne aq. yine millet sazan gibi en onemli kullanici bilgilerini (cinsiyet, yas grubu) kosa kosa vermis bedava :). yapmayin kardesim bu testleri yas v... Devamını Gör