Görüş Bildir
Haberler
Senin Rüyaların Ne Renk?

etiket Senin Rüyaların Ne Renk?

26.07.2018 - 12:13

Kimimiz sık sık kabus görürüz, kimimiz mutluluk verici rüyalar. Rüyalarımıza bazı renk tonları hakim olabilir, peki ama sen rüyalarının hangi renk olduğunu biliyor musun?

Eğer bilmiyorsan, seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım! Görselde gözüne ilk çarpan renk hangisi?

1. Hazırsan başlayalım! Görselde gözüne ilk çarpan renk hangisi?

2. Peki hangi tatlı tam senlik?

3. Kendini nerede daha iyi hissedersin?

4. O zaman söyle bakalım, evreni oluşturan 4 temel elementten hangisi sana göre daha etkileyici?

5. Gardırobunda en çok hangi renk var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir gün renkli saç modasına uyup saçlarını boyatma kararı aldın diyelim: Bu hangi renk olurdu?

7. Fantastik bir evrene gidebilme imkanın olsaydı, bu hangisinin evreni olurdu?

8. Son olarak, çocukken en çok neyden korktuğunu söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mavi!

Mavi!

Verdiğin yanıtlara göre senin rüyalarının rengi mavi! Hayata gereken değeri veren ve küçük şeylerden de büyük mutluluk duyabilen bir insansın. Yaşadığın duyguları dolu dizgin yaşamayı seviyorsun. Sana göre hayatta var oluşumuzun da bir amacı var; sen de bunu gerçekleştirmeye çalışıyorsun. Sonunda pişman olacağın bir şey yapsan bile, en azından denedim diyerek kendini rahatlatabiliyorsun. Bu özellik herkese nasip olmaz :) Kim ne derse desin, kendi doğrularını yaşamaktan vazgeçme. Tabii, başkalarının sınırlarını işgal etmeden!

Sarı!

Sarı!

Verdiğin yanıtlara göre senin rüyalarının rengi sarı! Sen her şeye belli bir mesafede durmayı çok iyi biliyorsun. Eğer biriyle yeni tanışmışsan, ona tam anlamıyla güvenene kadar sırlarını açık etmiyorsun. Güven senin için kolay kazanılan bir şey değil, ama birine güven duyuyorsan bütün sınırlarını kaldırıyorsun. Yanılma payını da hesaba katmanda fayda var aslında. Yine de, sen işini bilirsin diyelim. :)

Kırmızı!

Kırmızı!

Verdiğin yanıtlara göre senin rüyalarının rengi kırmızı! Hayatı dolu dolu yaşayan ve çevresindeki her şeye sevgiyle yaklaşan kaç insan var ki? Ama emin ol, sen de onlardan birisin. Çevrendekileri iyi gözlemliyor ve onları neyin mutlu edeceğini çok iyi biliyorsun. Bu sayede herkesin sevgisini kazanıyorsun. Tüm bunlar olurken de, sen aslında sadece içinden geldiği gibi davranıyorsun. Yani her zaman, günün sonunda kazanan sen oluyorsun ve mutlu bir uykuya dalıyorsun.

Yeşil!

Yeşil!

Verdiğin yanıtlara göre senin rüyalarının rengi yeşil! Herkes senin kadar şanslı olabilse keşke. Sorunlarla baş edebilmeyi çok iyi biliyorsun. Ayrıca son derece sevgi dolu ve iyimsersin. Her ne yaşamış olursan ol, üstesinden gelmeyi başarıyorsun ve bu da seni son derece huzurlu bir insan haline getiriyor. Hayatın değerini biliyorsun. Tüm bu durumlar da rüyalarına yansıyor haliyle. Olduğun gibi kal ve hayatın tadını çıkar!

Gri!

Gri!

Verdiğin yanıtlara göre senin rüyalarının rengi gri! Sen genel olarak her şeyi kafana takıyor, küçük şeyleri de problem haline getiriyorsun. Doğal olarak bunlar da rüyalarına yansıyor. Yastığa başını koyduğunda günü düşünmekten uykuya dalmakta da sıkıntı yaşıyorsun muhtemelen. Ama hayat bu kadar da kötü değil. Güzelliklere yönelmen ve her şeyi problem haline getirmekten vazgeçmen seni çok daha mutlu bir insan haline getirecek. Kendine bu iyiliği bizim için yapar mısın? ❤️

Pembe!

Pembe!

Verdiğin yanıtlara göre senin rüyalarının rengi pembe! Sen hayatı tozpembe yaşamayı seviyorsun. Her şeye mutluluk ve sevgiyle yaklaşıyorsun. Bu yüzden seni tanıyan insanların tutumu da genelde böyle oluyor. Küçük şeyleri kafana takmıyorsun, bu da seni daha pozitif bir insan haline getiriyor. Kendin için her şeyin en güzelini yaptığına göre geriye bunun rüyalarına yansıması kalıyor elbette! Rahat rahat uyumana bak, rüyaların da hayatın gibi olacaktır :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
653
263
140
87
43
38
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Maviiiiiiiiiiii,oha lan tam beni anlattı.

Gizem Yenikler

beni de anlatıyor aynısı çıktı mavi rengi çok severim

dilşad baykuş

gri çıktı ve gerçekten beni anlattı