Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Kedi Irkına Ait?

etiket Senin Ruhun Hangi Kedi Irkına Ait?

14.06.2019 - 12:43

Kedi dostlarımızı ne kadar sevdiğini biliyoruz. Bakalım, ruhun hangi kedi ırkında yaşıyormuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım. Şu anki ruh halini anlatan kedi görselini seç bakalım. 🐈

2. Bunlardan hangisinde bütün gün yayılıp dizi/film izleyip, kitap okumak istersin?

3. Hangi havalarda yürüyüş yapmayı seversin?

4. Çocukken en sevdiğin oyun bunlardan hangisiydi?

5. Hangi spor sana daha uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çizgi filmlerden ve animasyonlardan tanıdığımız kedi karakterlerinden hangisini daha çok seviyorsun?😍

7. Hazır animasyon demişken, keyifli bir vakit geçirmek için hangi animasyonu izlemeyi tercih edersin?

8. Son olarak, kedileri bir emojiyle anlat bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Van kedisi!

Van kedisi!

Senin ruhun tıpkı Van kedisi gibi! Kedi kardeşlerin içinde senin kadar özgürü, senin kadar bağımsızı var mıdır, merak konusu doğrusu. Evet, senin için söylenebilecek en doğru alıntı: 'Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım?'. Enginlerine sığmaz taşarsın. Özgürlüğüne aşırı düşkünsün. Ayrıca temiz ve titizsin de, pasaklı ve kirli insanlar seni gıcık eder. Zaten insan olan bundan rahatsız olur. Kesinlikle haklısın yani bu konuda.

Scottish Fold!

Scottish Fold!

Sen tam anlamıyla çılgın bir insansın! Deli dolu, sevecen ve eğlenceli bir karakterin var. Bitip tükenmez enerjinle etrafındaki herkesi eğlendirirken sen de eğleniyorsun. Ufak tefek şeylere takılıp, hayatı kendine zindan etmiyor anı yaşamaya çalışıyorsun. Evet enerjik ve hareketlisin ama yeri geldiğinde tembellik yapmayı da en iyi sen biliyorsun. Açıkçası sen de biraz manyaklık da var bu yüzden senin ruhun bir kedi olsaydı, kedi dünyasının en delisi Scottish Fold olurdu!

Tekir!

Tekir!

Sen her şeyden önce bu hayatın realitelerini bilen birisin. Çoğunun yiyeceği kalaylı kapta iken, seninki aslanın ağzındadır; çoğu aşk rüyaları görürken, sen kemik... Ve çoğu ciğercinin kedisi iken, sen sokak kedisi... Sen bunların farkında olduğun için, şımarmıyorsun, haddini biliyorsun, kalendersin, geçim sıkıntısı nedir bilirsin ve soğuğun ne demek olduğunu da. Bu yüzden senin ruhun, aramızdan biri olan Tekir'e ait!

İran kedisi!

İran kedisi!

Sen kedilerin Nikola Tesla'sısın. Zekisin, analitiksin. Zehir gibi bir zekan var. Dışarıdan çok tembel ve uykucu görünebilirsin; ama bu, işi bilip işe gitmemenle alakalı.Senin için çalışacak insanları istediğin gibi manipüle ediyor, onlara istediğini yaptırabiliyorsun; çünkü çok tehlikeli bir karışıma sahipsin: Zeka + Sevimlilik! Ne yapalım yani sevimli olma mı diyelim sana? ❤️

Birman!

Birman!

Senin resmen ruhun şefkatten ve sevgiden oluşuyor! Ailen, dostların ve arkadaşların senin en kıymetlilerin ve onlar için yapamayacağın hiçbir şey yok. Yeri geldiğinde kendini bile yok sayıp, herkesin yardımına koşan dünyayı sevginin kurtaracağına inanan nadir insanlardansın. Bu yüzden senin ruhun bir kediye ait olsa, bu alemin en şefkatli türü olan Birman olurdu!

Abyssinian!

Abyssinian!

Senin ruhun kedi aleminin en meraklı ve eğlenceli kişiliğine ait. Meraklısın, dolayısıyla da kolay öğrenebiliyorsun. Ayrıca arkadaşlarını eğlendirmeyi kendine görev edinmişsin, bu yüzden senin için kediler aleminin meddahı diyebiliriz. Tüm kedilerde olan özellik sende ise biraz fazla var: Başına buyruksun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1002
490
317
85
47
43
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ay ça

Scottish Fold için deli dolu demişsiniz ama scottish foldlar mutant bir türdür. Kulaklarının kıvrık olmasının sebebi kemiklerindeki yapısal bir sorun. O yüzd... Devamını Gör

irem demir

scottish fold <3

Hermione Granger

kedi ırklarını bılmıyormasınız neden boyle bı test hazırlıyorsunuz ??