Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruh Eşin Hangi Zaman Dilimine Ait?

etiket Senin Ruh Eşin Hangi Zaman Dilimine Ait?

Ruh eşinin varlığını hissediyorsun, bir yerlerde olduğundan da adın gibi eminsin ama nerede? Daha doğrusu onunla aynı zaman diliminde doğacak kadar şanslı mısın? Testi çöz, ruh eşin hangi zaman diliminde aitmiş söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir de yaşını söyle bakalım.

3. Bu kitaplardan birini okumanı istesek, hangisini seçerdin?

4. Ee kitabın yanına da içecek bir şeyler iyi gider...

5. Gözüne hoş gelen bir saç modeli seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç yanlış zamanda doğduğunu ve bu dünyaya ait olmadığını düşündün mü?

7. Seninle adeta bütünleşen bir eşyayı sorsak?

8. Peki, her şeyi bırakıp doğayla iç içe yaşamak ister miydin?

9. Dinlemeden duramayacağın müzik türü nedir?

10. Geldik son soruya... Herkesin gerçekten bir ruh eşi olduğuna inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antik Çağ!

Senin ruh eşin antik zamanlarda sıkışıp kalmış. Artık Antik Mısır mıdır, Antik Roma mıdır yoksa Antik Yunan mıdır onu bilemiyoruz… Ama tevekkeli değil, sendeki bu mitoloji merakının sebebi bundanmış meğer! Zaman makinesinin icadı en çok senin işine gelir ama şimdilik el mahkum bekleyeceksin.

1920'ler!

Senin ruh eşin 1920'lerde yaşamaktaymış. Savaşın içinden çıkacak kadar güçlü, yeniliklerin izinden gidecek kadar cesur ve yenilgiyi kabullenmeyecek kadar da inatçı biri olduğunu söyleyebiliriz. Eğer kader sizi bir araya getirebilseydi, herkesin gıpta edeceği bir ilişkiniz olurdu orası kesin!

Rönesans Dönemi!

Senin ruh eşin Rönesans Dönemi'ne ait... Sanata olan tutkunun altında da bu yatıyor zaten. Sen rafine zevklerin insanısın, tıpkı ruh eşin gibi. Ancak yıllar, yollar ve mesafeler kavuşmanıza mani olmuş ne yazık ki... Bakarsın, sana olan hasreti ve aşkının gücüyle zamana bile karşı koyup yanına geliverir, sen umudu kesme!

Şimdiki zaman!

Senin ruh eşin bu zamanlara ait... Çok şanslısın, diğerleri gibi zaman makinesini beklemene gerek yok. Tek yapman gereken, sizi bir araya getirecek o muhteşem anın gelmesini beklemek. Olur da kavuşursanız, bize haber vermeyi unutma sakın. O kadarcık hatırımız vardır herhalde sende!

Gelecek zaman!

Senin ruh eşin henüz dünyaya gelmedi, yani sana yine beklemek düştü ne yazık ki... Biliyorsun, hayat her zaman ruh eşimizle karşılaşma imkanını bize sunmuyor. Yine de senin gezdiğin yerlerde gezecek, baktığın gökyüzüne bakacak bir ruh eşinin var olacağını bilmek sana birazcık teselli olacaktır herhalde...

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
489
225
168
120
48
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?