Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterin Aslında Hangi İlişki Türüne Uygun?

Senin Karakterin Aslında Hangi İlişki Türüne Uygun?

Bakalım senin kişiliğin aslında hangi ilişki türüne uygun?

Not: Bu test sadece eğlence amaçlı yapılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bu hayvanlardan kendinle en çok özdeştirdiğini seç bakalım!

2. Romantizm senin için ne kadar önemli? ( en az 1 en çok 5)

2. Romantizm senin için  ne kadar önemli? ( en az 1 en çok 5)

3. Bu zamana kadar kaç tane sevgilin oldu?

4. Bunlardan hangisi senin için diğerlerinden daha önemli?

5. Diyelim ki sevgilinle dışarı çıktınız ve birinin sevgilini dikkatlice süzdüğünü, onu oldukça beğendiğini gösteren bakışlar attığını fark ettin. Tepkin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ilişkide en çok bunlardan hangisini ararsın?

7. Cinsellik...?

8. Son olarak evlilik hakkında ne düşünüyorsun?

8. Son olarak evlilik hakkında ne düşünüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Poligami (Çok eşlilik)!

Poligami (Çok eşlilik)!

Senin karakterin poligamik bir ilişkiye uygun! Yani çok eşlilik. Aynı anda birden çok kişiye karşı güçlü duygular hissedebilir ya da sevdiğin insanın -seni de sevdiğine inandığın sürece- başka birine daha bağlı olmasını kabul edebilirsin. Çünkü sana göre aşk, evlilik bir tek kişiyle sınırlı kalabilecek şeyler değil. Bu yüzden senin karakterin aynı anda birden fazla kişiyle evli olunabilen Poligami ye uygun.

Poliamori!

Poliamori!

Senin karakterin partnerlerinin birbirlerinin rızasıyla aynı anda birden fazla kişiyle romantik ilişki yaşayabildiği Poliamori’ye uygun. Senin için bir ilişkide en önemli şey; açıklık ve dürüstlük. Bunlar olduğu sürece yani yalanlar, sırlar olmaksızın ikiniz de istediğinizi yapabilirsiniz. Tabii evlilik de pek sana göre değil o yüzden arada böyle bir bağ olmadığı sürece sana göre sorun yok. 😊

Promiscuity!

Promiscuity!

Aslında Türkçe tam karşılığı olmayan bu ilişki türünü şöyle özetleyebiliriz; herhangi bir duygusal bağ olmaksızın sadece cinsel amaçlı birileriyle beraber olmak. Senin karakterin fazla özgür ruhlu, o yüzden birilerine bağlanmak, sevgililik, evlilik vs sana göre değil. O yüzde bağlanmadan hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorsun.

Açık İlişki!

Açık İlişki!

Sen, hayatında özel biri olsun ama her şeyden de kısıtlanıp, uzaklaşmayayım hem de heyecanımız her zaman taze kalsın istiyorsun. Bu yüzden partnerlerin birbirlerini herhangi bir konuda kısıtlamadığı, aynı anda başkalarıyla da ilişki yaşayabildikleri, ancak tek gecelik ilişkilerden farklı olarak sadece seks amaçlı değil duygusal ve sosyal olarak da paylaşım içinde oldukları ilişki türü olan açık ilişki senin karakterine göre.

Grup İlişkisi!

Grup İlişkisi!

Öyle grup ilişkisi dediysek aklına hemen başka şeyler gelmesin. Senin bu hayatta en çok önem verdiğin ve beklentisi içinde olduğun şey; anlaşılmak. Bu yüzden temelinden cinsellikten ziyade ilişkideki herkesin birbirine karşı romantik, derin ve duygusal bir bağ içerisinde olabildiği, cinsiyet gözetmeksizin herkesin birbirine kalbini açtığı bu ilişki türü tam sana göre.

Monigami(Tek Eşlilik)!

Monigami(Tek Eşlilik)!

Adı üstünde sen tek eşlilik için yaratılmışsın! Senin için aşk oldukça kutsal ve asla 3. Kişilerle paylaşılamaz. Haliyle bir ilişkide olmazsa olmazın varsa o da; sadakat. Partnerlerin birbirlerini seçilmiş ve özel hissettirdiği, araya başka kimsenin girmediği bu ilişki türü senin için biçilmiş kaftan.

Hayat Ortaklığı!

Hayat Ortaklığı!

Senin için aşktan, sevgiden çok daha önemli bir şey o da; mantık! Haliyle öyle çetrefilli ilişkiler, kıskançlık, aldatma vs senin uğraşmak istediğin konular değil. Aradığın şey tam olarak sana mantıklı gelen, hayatı kolaylaştıracak bir yol arkadaşı. Cinsellik ise senin için çok çok arka planda.

Senin aradığın şey; Ruh Eşi!

Senin aradığın şey; Ruh Eşi!

Senin aradığın her şeyden çok farklı, bambaşka bir şey. Bir ilişkiden ziyade ruhunu tamamlayacak, derin bir bağ kuracağın seni her şeyden önce manevi olarak besleyip, gerçek üstü bir şey yaşadığını hissettirecek ruh eşini arıyorsun. Yani bedeninden ziyade ruhlarınızın bütünleşeceği, derin bir ilişki sana uygun olan.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
635
592
260
113
93
54
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Açık ilişki,evet gavatım ama başkasıyla paylaşmakta pek hoşuma gitmez.

Ördekkaç

Aman paylaşayım ya da ne olacak,millette yararlansın benim yiğidimden dkljdkl

Pasif Kullanıcı

Monigami(Tek Eşlilik)!-evet öyle.ve o 3. kişilerin anasını avradını sikeyim.orospu çocukları.

i

ruh eşi, doğrudur