Görüş Bildir
Haberler
Senin Kalbini Bu Kadar Kıran Kim?

Senin Kalbini Bu Kadar Kıran Kim?

A. Ece
09.12.2019 - 21:00

Bakalım aslında kimeymiş bu kızgınlık, kırgınlık?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. İnsanlara karşı ne kadar toleranslısın?

4. Ne yaparsa yapsın kızamadığın kim var?

5. Hakkın yendiğinde bile susuyorsan bunun nedeni nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Asla kabullenemeyeceğin bir şey seç!

7. İnsanlar değerini ne zaman anlıyor?

8. En çok kime karşı bir sorumluluğun olduğunu hissediyorsun?

9. Peki bu sorumluluk sende olumsuz hisler oluşturuyor mu?

10. Son olarak, hayatını sence kim yönetiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendin kırıyorsun!

Senin kalbindeki bu kırıklığın tek nedeni sensin aslında... Gitmemen gereken her yolu gitmiş, yapmaman gereken her hatayı yapmışsın dostum. Sonunda kırılan kalbinin suçunu aşka kimsede aramayıp kendine dönmelisin. Sonra kendinle barışmalı, kendini iyi tanımalı ve kalbini kendi ellerinle kırmamalısın. Lütfen doğruyla yanlışı ayırt edip kendinin farkında bir insan olmaya çabala! O zaman çok mutlu olacaksın.

Sevdiğin kırıyor!

Senin kalbini bu kadar kıran kişi sevdiğin! Belki gerçekten hatalar yaptığın için kalbin kırılıyor, belki de karşındaki kişi seni hiç hak etmiyor... Orası senin bileceğin iş. Ama şunun farkına varmalısın ki, kimsenin seni durduk yere kalbini kırarak kontrol etmeye hakkı yok. Eğer durum buysa ve hatasız olduğun halde suistimal edildiğini düşünüyorsan bilmelisin ki daha iyilerine layıksın! Ha yok, öyle değil diyorsan da lütfen olayları iyi düşün ve tart. Her şeyin bir sınırı olduğunu bilmek çok önemli!

Ailen kırıyor!

Senin kalbin ailen tarafından kırılıyor... Bunun nedeni belki farklı hedefleriniz olması, belki farklı hayatlarınız. Belki de üzerine ailen tarafından yüklenen sorumluluklar, hayal kırıklıkları... Yalnız olmadığını belirterek şunu söylemek istiyoruz ki, hepimizin gün gelip ailemiz dahil herkese artık kendi ayakları üzerinde durabilecek insanlar olduğunu kabul ettirmesi ve bunun getirdiği sorumlulukları yüklenip hayatına devam etmesi gerekiyor. Belki çok yaygın bir aile düzeni içinde kendini sıkışmış hissediyor olabilirsin fakat insanın kimi zaman ailesine karşı bile sınırlar belirlemesi gerekir. Tek sorun, bunu daha büyük sıkıntılara ve kırgınlıklara yol açmadan, kimseyi üzmeden saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde nasıl yapabileceğini bulmak. Umarız bir gün ailenle arandaki bu kırıklığı giderebilirsin!

Arkadaşın kırıyor!

Senin kalbini belki de kalbini en çok açtığın insanlar, arkadaşların kırıyor! Bunun nedeni doğru arkadaş seçimi yapmamış olman olabileceği gibi, arkadaşlarının toplumsal değerlerine kadar birçok şey olabilir. Fakat açıkçası 'arkadaşım' dediğin insanlar sana olumsuz duygular hissettiriyor, uyum sağlamadığını düşünmene neden oluyorsa aslında çok da arkadaşın sayılmazlar. Yalnız kalacağım korkusuyla senin durmadan nedensizce kalbini kıran insanlarla durmak yerine kendi değerinin farkına varmalı ve yoluna devam etmelisin. Sınırlarını ve değerini fark edip onlara büründüğün zaman seni yine aynı şekilde kırmaya cesaret edecek insan sayısı oldukça azalacaktır.

Hayat kırıyor!

Senin kalbini hayat kırıyor! Çünkü hayata karşı öyle bir beklenti içine girmişsin ki, beklentilerinin gerçekleşmesi çok ama çok zor. Bu da senin sürekli hayal kırıklığına uğrayıp kalbinin kırıldığını hissetmene neden oluyor. Biraz gerçek hayata dönüp aslında yaşamın neler barındırdığının farkına varman gerek diye düşünüyoruz... Yoksa böyle huzur bulman zor!

Üstlerin kırıyor!

Senin kalbini hayatın üzerinde etkileri olan üstlerin kırıyor! Bunlar hocaların, patronun, iş verenlerin gibi kişiler olabilir. Bir nedenden dolayı sana vermeleri gerektiği değeri vermediklerini hissediyor ve emeklerinin karşılığını alamadığını düşündüğün için içten içe onlara kırılıyorsun. Açıkçası sen bu insanların seni kırdığını düşünürken, onlar belki de seninle aynı pozisyonda yüzlerce kişiyi gözlerinde tartıyorlar. Ne demişler? Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Seninki de o hesap. Bu noktada elinden gelebilecek tek şey daha fazla çaba gösterip onların gözünde yer edinmek için uğraşmak. Bunu kendini unutmadan yapabilirsen, belki bir gün hak ettiğini düşündüğün değeri görebilirsin...

Bu testler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
68
46
24
19
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Piloo

AİLEN KIRIYOR! İnsanı en çok ailesi yıpratır, bir de ikinci ailesi diye kalbine aldığı insan..(

Pasif Kullanıcı

ailen .. cidden doğru çıktı

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sevdiğin kırıyor! Senin kalbini bu kadar kıran kişi sevdiğin! Belki gerçekten hatalar yaptığın için kalbin kırılıyor, belki de karşındaki kişi seni hiç hak ... Devamını Gör