Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin Her Şey Güzel Olacak mı?

etiket Senin İçin Her Şey Güzel Olacak mı?

Bu testi çöz, senin için her şeyin güzel olup olmayacağını söyleyelim! Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Öncelikle, en yakın arkadaşlarından daha önce hiç unutamadığın bir kazık yedin mi?

4. Diyelim ki; erkek/kız arkadaşınla birlikte yemeğe çıktınız ve onun tuvalete gitmesi gerekti. Telefonu masada bırakmış ve birileri sürekli mesaj atıyor. Merak edip, gizlice bakar mıydın?

5. Şimdi de senin için seçtiğimiz bu aktivitelerden hangisini yapmak istediğini söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandığını söyler misin?

7. Imm... Şu hayatta kendini şanslı hissedenlerden misin?

8. Ve son olarak, hayatın bir renk olsaydı bunlardan hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin için her şey çok güzel olacak!

Son zamanlarda hayatında pek güzel şeylerin olmadığını düşünüyor olabilirsin. Arkadaşlıkların olsun, ilişkilerin olsun veya iş/eğitim konusu olsun bazı tatsız olaylar da yaşıyor olabilirsin. Fakat herkesin hayatında zaman zaman yolunda gitmeyen olaylar olabilir. Bu dönemlerden geçebilir. İşte böyle zamanlarda içindeki umudu kaybetmemelisin. Çünkü eğer her şey kötü gidiyor gibi üzülürsen ve kendini buna alıştırırsan hem inancını kaybedersin hem de önüne çıkan güzellikleri bile göremeyebilirsin. Tabii tüm bunların yanında psikolojik olarak da gelgitler yaşıyorsun. Çünkü insan ilişkilerinde bazı sorunlar yaşıyorsun. Değer verdiğin bazı insanların bunu suistimal etmesi, arkandan iş çevirmeler vs. Artık tüm bunlardan da çok sıkılmış gibisin. O yüzden hem kendine çeki düzen vermelisin hem de etrafındaki insanları artık tekrar gözden geçirmelisin. Seni kötü etkileyenleri kendinden uzaklaştırmalısın. Çünkü senin tüm enerjini emen insanlar oluyor bunlar. Kendini daha hissetmek için ve hayatını güzelleştirmek için yoluna çıkanları tek tek kenara atmalısın. Çünkü sen hayalleri olan ve hayallerin uğruna çaba gösteren bir insansın. Bazı insanların bunu etkilemesine izin vermemelisin. Sana gerçekten değer veren ve iyiliğini isteyen insanları hayatına aldığında senin için her senin için her şeyin daha güzel olacağına inanıyoruz. Sen de inanmalı ve bunun için elinden geleni yapmalısın. O zaman göreceksin ki her şey çok güzel olacak!

Biraz daha çabalarsan her şey çok güzel olacak!

Sanki sen son zamanlarda her şeyden vazgeçmiş gibi bir halin var. Yaşadıkların yüzünden her şeyi akışına bırakmışsın ve çaba göstermiyormuşsun gibi. Çünkü ne kadar uğraşırsan uğraş işlerin bir türlü istediğin gibi gitmediğini görüyorsun. Bu da seni doğal olarak hayal kırıklığına uğratıyor. Üstünde sanki tüm bunların yoğunluğu var. Yorulmuşsun… Ama her insan hayatında bu dönemlerden geçer. Sen de şu an kötü bir dönemden geçiyor olabilirsin. Fakat hiçbir şeyden vazgeçmemelisin. Çünkü sen çok güçlü bir insansın ve istediğini yapana kadar uğraşırsın. Yoluna çıkan engellerde takılmak yerine daha çok çabalamalısın. Çünkü senin yapamayacağın hiçbir şey yok. Sadece biraz dinlenmen gerekiyor. Her şeyden vazgeçip bırakmak yerine, yeniden ayağa kalkıp daha sağlam bir şekilde yoluna devam etmelisin. Özellikle hayallerinin peşinden gitmelisin. Aşk konusunda bazı olaylar yaşamış olabilirsin. Verdiğin değerin, sevginin karşılığını alamamış olabilirsin. Ama bu senin değil karşındaki kişinin kayıbıdır. Çünkü sen elinden geleni yapmış ve sonuna kadar uğraşmışsın. Eminiz ki sonradan senin gibi bir insanı kaybettiği için çok pişman olacak. Biz biliyoruz ki, en kısa zamanda seni hak eden kişi karşına çıkacak ve çok mutlu olacaksın. O yüzden şimdi vazgeçme zamanı değil, çabalama zamanı! Şimdi ayağa kalkıp, kaldığın yerden devam etme zamanı. Emin ol, çabaladığın şeylerin karşılığını alaca ve çok mutlu olacaksın. Anlayacağın senin için her şey çok güzel olacak!

Sadece kendine çeki düzen vermen gerekiyor!

Biliyoruz, çoğu şeyin düzelemeyeceğini düşünüyorsun. Hatta bu durumu o kadar kabullenmişsin ki artık kimseye inancın kalmamış. İnsanlara olan güvenin zaten tamamen körelmiş durumda. Hiç beklemediğin insanlardan aldığın darbeler seni fazlasıyla etkilemiş. Artık kime güveneceğini veya inanacağını bilmiyorsun. O yüzden kendi içine kapanmışsın. Sadece kendinle vakit geçirmek istiyor, hayatına kimseyi almayı düşünmüyorsun. Çünkü insanların bu düşüncesiz davranışları senin hayatını farkında olmadan fazlasıyla etkiliyor. Buna daha fazla izin vermek istemiyorsun. Kimse için uğraşmaya değmediğini düşünüyorsun. Eğer biri senin yanında olmak istiyorsa buyursun gelsin modundasın. Tüm bunların yanında hayatında yaşadığın bazı sıkıntılar da mevcut. Hayallerin var ve bunun için çabalarken bazı imkanlarının olmaması seni çok zorluyor. Bundan dolayı da üzülüyor ve ne yapacağını bilmiyorsun. Fakat artık yeterince üzülmedin mi? Bundan sonrasında artık kendine çeki düzen vermelisin. Çünkü tüm bunların seni yıldırmasına izin vermemelisin. Eğer verirsen her şey daha da zor olabilir. İlk önce kendine inanmalısın ki gerisi gelsin değil mi? Evet, böyle söylemesi çok kolay geliyor fakat bir yerden başlamak lazım. Çünkü hayatın kaçınılmaz kurallarından biri de bu. Hepimizin ayrı ayrı yaşadığı zorluklar var. Sen bu zorlukların üstesinden gelmeli ve herkese haddini bildirmelisin. Biz sana inanıyoruz, sen de kendine inanmalısın. İşte o zaman senin için her şey çok daha güzel olacaktır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
215
77
54
42
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?