Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatın Ne Kadar Stresli?

Senin Hayatın Ne Kadar Stresli?

Begüm
29.07.2023 - 10:08

İş, okul, aile, ilişkiler, borçlar, ödemeler derken hepimizde birazcık da olsa stres var. Hatta stresli olmayan insan yok. Ama peki sen ne kadar streslisin? Senin stres seviyen nerelerde? Testi çöz, ne kadar stresli olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sen ne kadar sabırlı birisin?

2. Peki okuyor musun? Yoksa çalışıyor musun?

3. Bunlar arasında seni en çok endişelendiren hangisi?

4. Peki bir işi yetiştirmek için gerçekten çok az süren var. Ne yaparsın?

5. Sabah uyanır uyanmaz bunlardan hangisini yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uyku düzenin nasıl?

7. Çalışırken ne kadar ara veriyorsun?

8. Son olarak dürüst ol lütfen... Ne kadar sıklıkla çığlık atmak istiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Stres sende ne arar...

Kabul edelim sen her stresli durumda bile sakinliğini koruyabiliyorsun. Stres senin için çok uzak bir noktada duruyor. Tabii ki arada sırada stresleniyorsun ama genellikle daha sakin ve rahat kalmaya odaklanıyorsun. Tabii bunların yanında ekonomik şartlar, gecikmemiş kredi kartı borçları ve güzel yaşam şartları da oldukça etkili. Sen çevrende ne olursa hayatına sakince devam etmeyi seçenlerdensin.

Hayatının %50'si stres!

Kabul edelim okul, iş hayatı, yaklaşan ödemeler, artan kiralar derken senin de hayatın her geçen gün daha da stresli bir hal almaya başladı. Özellikle çevrendeki insanlar da seni daha stresli biri haline getirdi. Stres nerdeyse senin çok alışık olduğun bir şey haline geldi. Tabii arada sırada da olsa sakin kalmayı başarıyorsun. Yine de hayatının %50'si stres diyebiliriz.

Sen tamamen stres olmuşsun!

Stres demek sen demek, sen demek stres demek! Evet, pek iç açıcı bir giriş yapmadık ama kabul edelim senin hayatının neredeyse %90'ından fazlası stres olmuş. Yaklaşan ödemelerden tut yetişmeyen, bir türlü denkleştiremediğin diğer ödemelere kadar her şey seni bir stresin altına sokuyor. Bununla birlikte hayatındaki dış etkenler, iş stresi derken bir bakmışız sen stresin kendisi olmuşsun. En son ne zaman zihnini sakinleştirip öylece durduğunu unutmuş bile olabilirsin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
21
14
9
9
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra

Stres sende ne arar

Gizem Yenikler

Stres sende ne arar...

Diana Linx

Sen tamamen stres olmuşsun!