Görüş Bildir
Haberler
Senin Gücünün Asıl Kaynağı Ne?

etiket Senin Gücünün Asıl Kaynağı Ne?

06.06.2019 - 16:51

Hepimizin içinde bizi ayakta tutan ve hayata karşı dimdik durmamızı sağlayan bir güç var. Çoğu zaman zorluklarla karşılaşsak da, üstesinden gelmeyi çok iyi biliyoruz. Ama acaba bu gücün kaynağı ne? 

Bilmiyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bunlardan hangisinde dengeyi bulmak sence daha önemli?

2. Kendini tam anlamıyla ne zaman tatmin olmuş hissediyorsun?

3. Peki hayal gücün nasıldır, hayal kurmaktan hoşlanır mısın?

4. Başkalarından sakladığın şey ne?

4. Başkalarından sakladığın şey ne?

5. Her insanın farklı bir öğrenme şekli vardır derler: Seninki nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, seni güçsüzleştiren şey ne?

7. Sence senin enerjin hangi elementin etkisi altındadır?

8. Son olarak, dünyaya asıl şu zamanlarda gelecektim dediğin zaman hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilgelik!

Bilgelik!

Sen hepimizin sahip olduğunun üstünde, olgun bir ruha sahipsin. Sanki önceden bu hayatı yaşamış ve deneyimlemiş gibisin, ama asla bencil değilsin. İnsanlarla bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmaktan, onlara yol göstermekten keyif alıyorsun. Bu da seni daha yüce bir insan yapıyor. Böylece çevrendeki insanlar sana büyük bir sevgi ve saygı besliyor. Böyle devam et :)

İnanç!

İnanç!

Senin içinde uçsuz bucaksız bir inanç var. Bu inancın neye olduğu önemli değil; ister mutlak bir güce olsun, ister insanlığa, ister karmaya, astrolojiye ya da doğaya. Hatta yalnızca kendine duyduğun inanç bile olabilir. İnandığın her ne olursa olsun, sonuna kadar bağlılık duyuyorsun. İnançların uğrunda yapamayacağın bir şey yok, seni bu güç yönlendiriyor. Yaşadığın her şeyin bir nedene bağlı olduğunu biliyorsun. Hayatın zor olduğunu ve inancınla her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyorsun.

Merhamet!

Merhamet!

Senin içinde sınırları olmayan merhamet duygusu var. Bu duygu sayesinde sadece insanlara değil, hayatındaki her şeye büyük bir hassasiyet besliyorsun. Alacağın kararlarında merhametin son derece etkili oluyor. Sonuçları ne olursa olsun, içinde sevgi barındırdığın için pişmanlık duymuyorsun. Mutlu ettiğin için daima mutlu olmayı biliyorsun. Ne diyelim, olduğun kişiden asla vazgeçme!

Sevgi!

Sevgi!

Sen bu evrende sahip olabileceğin en büyük güce sahipsin. Her şeye karşı içinde tarifsiz bir sevgi besliyorsun ve bu seni gerçekten 'insan' yapıyor. Sevgiyle yaklaştığın her şey sana mutluluk ve güç veriyor. Hatta etrafındaki insanlar da senin sevginle iyileşiyor. Unutma, sevgi de pek çok güzellik gibi bulaşıcı. Bu yüzden bu gücünü insanlarla paylaşmaktan vazgeçme!

Adalet!

Adalet!

Senin içinde adalete duyduğun büyük bir inanç var. Bu sebeple hayat mottonu adil olmak üzerine kurmuşsun. Bu yaşa kadar bilinçli olarak kimseye adaletsizlik yapmadığını biliyoruz. Bunun dışında, eğer bir adaletsizlik görüyorsan müdahale ediyorsun. Tabii bu kaba kuvvet vs. değil! Bu durum sana dürüstlük ve büyük bir sevgi de katıyor. Adaletli ve sevgi dolu bir insan olmaktan hiç ama hiç vazgeçme!

Kehanet!

Kehanet!

Aslında hiçbir şey yazmasak da olur buraya; çünkü sen zaten ne yazacağımızı biliyorsun ve bu sonucun çıkacağına emindin öyle değil mi? Sende öyle bir altıncı his var ki bu hissin sayesinde yaratıcıdan ve diğer dünyadan haberler alıyorsun. Kehanet çoğu zaman yanlış anlaşılıyor ve bu yüzden de çok yanlış yargılanabilirsin ama hiç korkma çünkü sen sezgilerine ve gücüne sonuna kadar inanırsan her şeyin üstesinden gelirsin. Etrafında ne olup ne bittiğinin her zaman farkındasın ve olaylar daha yaşanmadan sen ne olacağını tahmin ediyorsun, biliyorsun. İnsanlığa müthiş bir inancın var ayrıca, bir gün gerçekten iyi şeyler olacağını biliyorsun. Sendeki bu müthiş gücü bizi doğru yola yönlendirmek için kullan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
294
145
51
29
28
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Uçar

kehanet

Mrt Özn

merhamet!