Görüş Bildir
Haberler
Senin Enerjin Ne Renk?

etiket Senin Enerjin Ne Renk?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hangi aktivite sana daha çekici geliyor?

4. Evreni oluşturan 4 elementten hangisi sana göre daha etkileyici?

5. Pekii günün en güzel saatleri bunlar diye tanımlayabileceğin zaman dilimi hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayatta en yakınım diyebileceğin şey nedir?

7. Son olarak genelde hangisini dinlersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin enerjinin rengi mavi!

Senin enerjinin rengi mavi!

Senin enerjinin rengi mavi! Senin enerjin gökyüzü kadar uçsuz bucaksız, okyanuslar kadar da derin. Bu da seni çok duygusal bir insan yapıyor. Ah senin o hassaslığın yok mu, hemen indiriyorsun omuzlarını, hemen melankoliye bağlıyorsun. Enerjinin sınırlarını duyguların belirliyor yani. Şunu da eklememiz lazım kafandan ne geçiyorsa dilinde de o var. Mavi, sonsuz gökyüzünün ve uçsuz bucaksız denizlerin rengidir. Aynı senin enerjin gibi. Mavinin huzuru yanı başından hiç ayrılmasın :)

Senin enerjinin rengi sarı!

Senin enerjinin rengi sarı!

Senin enerjinin rengi sarı! Senin enerjin renkler arasında en pozitifi ve mutlusu sarıyla dolu. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla. Sarı mutluluğun ve dostluğun rengidir. Sarının  hayat enerjisi ve neşesi yanı başından hiç ayrılmasın :)

Senin enerjinin rengi yeşil!

Senin enerjinin rengi yeşil!

Senin enerjinin rengi yeşil! Senin enerjin doğanın bir yansıması gibi adeta. Dinginliği, huzuru ve ferahlığı doğadan gelmiş. Bu da seni son derece sakin bir insan yapıyor. Sen, tıpkı yeşilin hissettirdikleri gibi hayat dolusun, aşk insanısın. Yenilenme ve denge senin enerjinin en temel noktaları. Senin parçayla değil, bütünle ilgilenen bir enerjin var. Tıpkı doğa gibi. Ayrıca yeşil başarının rengidir. Yeşilin ferahlığı yanı başından hiç ayrılmasın :)

Senin enerjinin rengi kırmızı!

Senin enerjinin rengi kırmızı!

Senin enerjinin rengi kırmızı! Senin tutkuyla dolu bir enerjin var. Enerjin resmen aşk, güç, hırs ve öfke dolu. Bu da senin tutkulu ve canlı-kıpır kıpır bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor.Çünkü sen ne yaşıyorsan dibine kadar, tutkuyla yaşıyorsun. Kimsenin senin keyfini kaçırmaya hakkı yok zaten bunu başaramazlar da. İnsanlar senden aldıkları enerjiden besleniyorlar adeta bu yüzden de her zaman ortamların aranan elemanı oluyorsun hep. Kırmızının tutkusu yanı başından hiç ayrılmasın :)

Senin enerjinin rengi mor!

Senin enerjinin rengi mor!

Senin enerjinin rengi mor! Mor gücün, asaletin ve zenginliğin rengidir. Senin enerjine de bu yakışırdı zaten! Bu enerjiyle dünyaları değiştirirsin ama sen enerjini kişisel alanda kullanmayı seviyorsun. Çevrene yaydığın enerjiyle bir evin yıllık elektrik ihtiyacı. :) Dahası, mor bilgeliğin rengidir. Herkesin saygı duyduğu bilge bir kişiliğe de sahipsin sen. Büyüleyici ve etkileyici bir tarafın olduğu ise bir gerçek. Morun özgürlüğü ve bilgeliği yanı başından hiç ayrılmasın :)

Senin enerjinin rengi turuncu!

Senin enerjinin rengi turuncu!
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
154
68
40
12
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Senin enerjinin rengi mavi!

Onur Savaş

niyeyse her onedio testi görünce acep gizliden sosyal test yapıp birilerine mi veriyorlar diye düşünmeden edemiyorum cinsiyetin ne yaşın kaç neyden hoşlanırs... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

dogru düşünüyorsun.hepsi anket.

İçeriksiz

turuncu <3