Görüş Bildir
Haberler
Senin En Büyük Pişmanlığın Ne?

etiket Senin En Büyük Pişmanlığın Ne?

Bu zamana kadar yaşadığın en büyük pişmanlığını söylüyoruz. Eğer sen de merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, geçmişe dönme şansın olsaydı döner miydin?

4. Peki daha önce çok değer verdiğin bir insan tarafından ihanete uğradığın oldu mu?

5. Sence eski sevgiliyle sonradan yakın arkadaş olunur mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok yakın arkadaşının bir konuda haksız olduğunu bile bile onun iyiliği için onu savunur muydun?

7. Ve son olarak, insanın beyninden kaynar sular akmasına sebep olan bu olayı hiç yaşadın mı?

7. Ve son olarak, insanın beyninden kaynar sular akmasına sebep olan bu olayı hiç yaşadın mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en büyük pişmanlığın insanlara gereğinden fazla değer vermek!

Sen insanlara o kadar çok değer veriyorsun ki bunun tarifi yok. Senin gibi sevdiklerinin kıymetini bilen çok az insan var. Fakat sen ne kadar değer verirsen ver etrafındakiler bunu suistimal ediyor. Sen kendinden çok onların iyiliğini düşünürken onların sadece kendi çıkarlarını düşünmesini hiçbir zaman anlamıyorsun. Bazen kendi kendine soruyorsun:  “ Nasıl bu kadar nankör olabiliyorlar! “ diye. İşte ası sorun da burada zaten. İnsanlar kendi çıkarları için sevdiklerine bile zarar verebiliyorlar. Hem de gözlerini kırpmadan! Sen her zaman hatta sevdiklerin dışındaki insanlara bile o kadar düşünceli yaklaşıyorsun ki gerçekten sana hayran olmamak elde değil. Fakat gel gör ki bu gerek dostlarından yediğin kazık gerek de aşk konusunda seni her zaman yaraladı. Ne kadar adaletsizce değil mi?Aşk konusuna da gelecek olursak; bundan öncesinde çok sevdiğin ve değer verdiğin insanın seni üzmekten başka hiçbir şey yapmadığını fark ettin. Bu seni derinden yaraladı. Fakat biraz zaman geçtikten sonra tekrar eski sana geri dönebildin. He bu arada hiçbir zaman insanlara değer vermekten vazgeçmedin. Sadece artık gerçekten hakeden insanlara değer veriyorsun. Çünkü seni üzüyorlar. İşte en büyük pişmanlığın ne yazık ki bu. Fakat bundan sonrasında daha mutlu olacağını temenni ederiz. Artık mutlu olma zamanı!

Senin en büyük pişmanlığın korkularının üstüne gitmemek!

Sen aslında kendinin neler başarabileceğinin çok net farkındasın. Çünkü eğer bir şey istiyorsan ve onun peşinden gidiyorsan ona ulaşıyorsun. Senin bu hırslı ve mücadeleci yapın seni çok iyi yerlere götürebilir. Fakat öyle anlar oluyor ki bazen korkularımıza yenik düşebiliyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirmek için vereceğimiz çaba gözümüzde bir çığ gibi büyüyüp gidiyor. Bu yerini koskoca gerçekleştirememe korkusuna bırakıyor. O an gözümüzde büyüyen bu engeller bizi hep bir adım geriye itiyor. Zaman geçtikçe içimizde kocaman bir pişmanlık oluşuyor. Daha önce yapmaktan korktuğumuz o işlerin aslında ne kadar da basit olduğunu görüyoruz. Aslında şimdiye kadar kafamızdaki düşünceleri harekete geçirmiş olsaydık belki de bambaşka yerlerde olurduk diye bir düşünce beliriyor beynimizde. O an geri dönülmez bir çıkışa girdiğimizin farkında oluyoruz. Fakat hiçbir şey için geç değildir. Yeter ki kendinin, yapabileceklerinin farkında ol!

Senin en büyük pişmanlığın yanlış insanları hayatına almak!

Sen her zaman olduğun kişi olmaktan hiç ama hiç uzaklaşmadın. İçindeki o saflığı ve temizliği her zaman korudun. İnsanların kötü davranışları yerine içindeki iyiliklere odaklandın. Herkesi kendin gibi zannetmek senin için büyük bir yanlışa sebep oldu. Kendin için doğru olduğunu düşündüğün kişilerin aslında kocaman bir yanlış olduğunu fark ettin. Onları hayatına alarak içindeki güzelliği gösterdin. Fakat zaman geçtikçe onların da gerçek yüzünü gördün. Ve en büyük pişmanlığın hayatına aldığın bu insanlar oldu. Fakat bazı olaylar insanın dönüm noktasıdır. Senin için en büyük dönüm noktası bu olaylar oldu. İnsanların gerçek yüzlerini gördün. Kötü zamanlarında yanında olmadığını ve sadece mutlu olduğuda yüzüne gülmelerini fark ettin. İşte bu seni hem derinden üzdü hem de büyük bir ders almanı sağladı. İşte bundan sonrasında bu pişmanlığı yaşamamak için elinden geleni yapıyorsun. Artık senin değil onların seni kaybettiği için pişman olma zamanı!

Senin en büyük pişmanlığın geçmişe takılı kalmak!

Evet evet doğru duydun! Herkes hayatına kaldığı yerden devam etmek zorundadır. Çünkü geçmişe takılı kalmak hiçbir zaman bizi ileri götürmez. Kendimizi ne kadar ilerlemiş olarak görsek de hep bir adım gerisine gideriz. Bunu fark ettiğimizde ise pişmanlığımız gün yüzüne çıkar. Hepimizin bir zamanlar mutluluktan kendimizi alamadığımız anıları var. Sanki o an hiç bitmeyecek gibi hissettiğimiz ve başka bir şey düşünemediğimiz… Fakat zaman akıp gider ve kendimizi o günlerden artık çok çok uzakta buluruz. Mutsuz hissederiz ve geçmişteki mutlu günlere takılıp kalırız. Bu hem anı yaşamamıza büyük bir engel olur hem de mutlu olmamıza. Senin de geçmişte hiç bitmesini istemediğin günler var. Hayatına ne kadar devam edersen et aklın sürekli geçmişte oluyor. Hatta o kişilerle tekrar baştan başlamak istiyorsun. Bunu daha önce denedin olmadı ve biraz da pişmansın. Çünkü seni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Ama pişman olmanın ne sana ne de bir başkasına faydası var. Artık geçmişe çizgi çekip geleceğe odaklanmalısın. Çünkü seni her zamankinden çok daha güzel günler bekliyor olacak. Bizden söylemesi .:)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
662
202
89
68
51
43
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
assistant

BİLİYODUM BİLİYODUM.. Senin en büyük pişmanlığın yanlış insanları hayatına almak!

Norveççe

bildi

Pasif Kullanıcı

Senin en büyük pişmanlığın geçmişe takılı kalmak! Evet evet doğru duydun! Herkes hayatına kaldığı yerden devam etmek zorundadır. Çünkü geçmişe takılı kalmak ... Devamını Gör