Görüş Bildir
Haberler
Senin Çocuğun Nasıl Bir Karaktere Sahip Olacak?

etiket Senin Çocuğun Nasıl Bir Karaktere Sahip Olacak?

Trex
01.02.2016 - 13:44

Çocuk sahibi olmayı hiç düşündünüz mü? Peki nasıl biri olurdu senin çocuğun? Bir prenses mi cimcime mi ele avuca sığmayan bir yumurcak mı? Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden ne olur?

2. Bir kızın mı olsun isterdin oğlun mu?

3. Ulaşım araçlarında nasıl birisin?

4. Gelmiş geçmiş en iyi Türk filmini seçen jüridesin.

5. Aşık olduğun kişi, seni maskeli baloya davet etti. Sana bir maske lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kızın oldu. 18 yaşında ve dünyalar güzeli. Sürpriz: Sevgilisi olduğunu öğrendin

7. Ve bingo! Sürpriz bir şekilde 1 maaş prim aldın. Ne yaparsın?

8. İlk aşkını arada sırada hatırladığın oluyor mu?

8. İlk aşkını arada sırada hatırladığın oluyor mu?

9. Kitap yazsan ne hakkında olurdu?

10. En çok kullandığın sosyal medya platformu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ele avuca sığmaz!

Ele avuca sığmaz!

Senin gibi yerinde duramayan enerjik birinin de böyle ele avuca sığmayan bir çocuğu olurdu. Senin çocuğun yerinde duramayan biri olacak. Oturduğunuz yerde sık sık şikayete gelebilirler şimdiden hazır olun. Enerjisini hobilere yönlendirmende fayda var yoksa yoksa tatil günleri senin için bir karabasana dönüşebilir. İpun ucunu kaçırırsan da aman aman aman. Dillendirmiyorum bile :)

Çalışkan!

Çalışkan!

Senin gibi disiplinli çalışkan birinin de çocuğu da çalışkan olur elbet.  Okula düzenli giden, kesinlikle asmayan,  derslerinde başarılı, öğretmenlerinin her zaman övgüyle bahsettiği bir çocuğun olacak. Senden izin almadan adım atmayacak, büyüklerine saygılı küçüklerine karşı hoşgörülü bir çocuk. Ne mutlu sana!  Çocuğu biraz serbest bırak ama sen yine de. N'olur n'olmaz. Bir gün karşına dikilip '' Ah ulan çocukluğumda neler yapmak istemiştim de'' vs vs demesin :)

Prenses!

Prenses!

Oohohohoh bir prensesler prensesi geliyor. Tabii ki babasının prensesi bu! El bebek gül bebek büyüyecek pamuklara sarmalanacak, etrafa bir ilkbahar sabahının coşkusu yayacak bir prenses olacak kızın babası :) Senin gibi  yakınlarına çok değer veren anlayışlı ve ışık saçan birinin de ancak prensesler gibi bir kızı olurdu. Sen yakınlarına çok değer veren anlayışlı ve ışık saçan birisin. Hangi kız çocuğu senin gibi bir babaya sahip olmak istemez ki :)

Prenses!

Prenses!

Oohohohoh bir prensesler prensesi geliyor. Tabii ki annesinin prensesi bu! Kraliçe gibi bir annenin de prensesler gibi zarif bir çocuğu olurdu :) El bebek gül bebek büyüyecek pamuklara sarmalanacak, etrafa bir ilkbahar sabahının coşkusu yayacak bir prenses olacak kızın annesi :) Senin karakterinde birinin de ancak prensesler gibi bir kızı olurdu. Sen yakınlarına çok değer veren anlayışlı ve ışık saçan birisin. Hangi kız çocuğu senin gibi bir anneye sahip olmak istemez ki :)

Cimcime!

Cimcime!

Ohohoh pıtı pıtı elleri şirin mi şirin gözleri tatlı mı tatlı diliyle bir cimcime ile karşı karşıyayız. Neden mi çünkü sen sevgi dolu bir insansın. Pamuk gibi kalbin tüm insanlığı ısıtmaya yeterli. Hayatın pınarı sende. Sevgi ile her şeyin halledilebileceğine inanıyorsun. Böyle bir sevgiyle büyümüş bir çocuk da elbette dünyalar tatlısı olurdu :)

Yumurcak!

Yumurcak!

Ohohoh pıtı pıtı elleri şirin mi şirin gözleri tatlı mı tatlı diliyle bir yumurcak  ile karşı karşıyayız. Neden mi çünkü sen sevgi dolu bir insansın. Pamuk gibi kalbin tüm insanlığı ısıtmaya yeterli. Hayatın pınarı sende. Sevgi ile her şeyin halledilebileceğine inanıyorsun. Böyle bir sevgiyle büyümüş bir çocuk da elbette dünyalar tatlısı olurdu :)

Büyümüş de küçülmüş!

Büyümüş de küçülmüş!

Evet evet. Senin çocuğun tam olarak bu olurdu! ''Aman da aman ne çok bilirmiş' annesi/babası buna dil mi yedirdiniz?  tepkilerine şimdiden hazır olmalısın. Senin gibi birikimli birinin çocuğu için çok bilmiş olmak beklenmedik bir durum değil. DNAlarınıza kodlanmış artık.  Bir de böyle o ufacık boyuna minnacık bedenine yetişkin elbiseleri de giydirirsen tam anlamıyla bir ''büyümüş de küçülmüş'' bebeği olur. :)

Sessiz sakin!

Sessiz sakin!

Evet sessiz sakin kimseye zararı olmayan uslu mu uslu bir çocuğun olurdu. Ne olacaktı ki? Senin gibi sessiz  yumuşak ve tatlı birinin yerinden durmayan bir çocuğumu olacaktı :) Genetik kodlarına işlemiş sakinlik.  Ne kadarını kullanıyorsun bilemem ama her türlü sorunu soğukkanlılıkla çözecek kapasiten mevcut.  Çocuğun da maşallah tü tü tü senin gibi olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2664
1657
694
316
172
153
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ele avuca sığmaz demişsiniz, senin gibi enerjik birisi demişsiniz de koala gibiyim, şu tatil zamanı bütün günümü yatakta geçiriyorum.

Pasif Kullanıcı

Prenses! Prenses! Oohohohoh bir prensesler prensesi geliyor. Tabii ki annesinin prensesi bu! Kraliçe gibi bir annenin de prensesler gibi zarif bir çocuğu... Devamını Gör

Hilarity

Su cocugu gordukten sonra oglan diyemedim