Görüş Bildir
Haberler
Senin Çakran Hangisi?

etiket Senin Çakran Hangisi?

Osman Avcı
26.12.2014 - 13:19 Son Güncelleme: 26.12.2014 - 16:59

Uzakdoğu öğretilerine göre çakralar vücudumuzun enerji noktalarıdır ve hayatımızın, ruhumuzun rehberleridir. Peki ya, senin çakran hangisi? Cevabı testte!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin rengin hangisi?

2. Vücudunun hangi bölgesinde daha büyük güç hissediyorsun?

3. Hangi uzakdoğu ülkesine gitmek istersin?

4. En büyük dert ortağım...

5. Kendini nerede daha rahat hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vücudunun hangi bölgesinde stres hissediyorsun?

7. Mantra'nı (Sloganını) seç!

8. Hayatında en güzel giden şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güçlü Bir Ruh: Taç Çakrası!

Güçlü Bir Ruh: Taç Çakrası!

Senin Taç Çakran açık, bu yüzden en güçlü yönün ruhun. Bu güçlü ruh sayesinde evrenden gelen mesajları kolay algılayabiliyorsun ve yine bu gücün sayesinde öbür dünyayı/öteleri çok daha rahat kavrayabiliyorsun. Kuyu gibi bir insansın ayrıca: İlk bakışta dar gibi görünsen de, aslında oldukça derinsin. Tam da bu sebeple olaylara bakış açın bilgece!..

Sezgilerin Efendisi: Üçüncü Göz Çakrası!

Sezgilerin Efendisi: Üçüncü Göz Çakrası!

Senin üçüncü gözün açık olduğu için, sezgilerinin çok kuvvetli olduğunu net olarak söyleyebiliriz. Bazıları çok okumakla, bazılarıysa çok yaşamakla bazı şeyleri bilir. Sen ise bunları yapmaya gerek kalmadan bilirsin. Ee dedik ya, sezgisel bir insansın diye. Ayrıca spritüel güçlere sahip olduğunu da eklemek gerek. Mesela enerjin yüksek olduğu için, ellerinde garip bir şifa yeteneği vardır. Modern zamanların şamanı olabilirsin kısaca :)

Tam Bir Alfa: Boğaz Çakrası!

Tam Bir Alfa: Boğaz Çakrası!

Boğaz çakrası güçlü olan insanların, sesi çok güçlüdür. Bu ses gücüyse otoriteyi temsil eder. İşte sen de tam olarak otoriter ve doğuştan lider ruhlu bir kişisin. Baskınsın, alfasın ve yönetici olmak için doğmuşsun. Ayrıca çok güçlü bir adalet duygunun da olduğunu söylemek gerek. Yargı yeteneğin de oldukça gelişmiş olduğu için, doğruyu yanlıştan rahatlıkla ayırabiliyorsun. Gerçeklerin en gerçek insanısın kısaca!

Aşk İnsanı: Kalp Çakrası!

Aşk İnsanı: Kalp Çakrası!

Senin Kalp Çakran açık; bu yüzden sen tam bir aşk insanısın. Seninle aşk yaşayan insan, seni asla unutamaz; çünkü sen aşkın en olmazsa olmazı olan 'kendini O'na adayabilme' özelliğine sahipsin. Seviyorsun çünkü, hem de gerçek anlamında. Bunun yanında doğal bir sempatikliğe sahipsin. Senin yaptıklarını başkası yapsa ağzı burnu kırılır, ama işte senin o sempatikliğin yok mu? Çünkü kalpten yapıyorsun yapacağını, sende art niyet: 404 Not Found!

Özgüven Abidesi: Solar Plexus Çakrası!

Özgüven Abidesi: Solar Plexus Çakrası!

Solar Plexus, yani karın çakrası açık olanların en temel özelliği yüksek bir odaklanma gücü olmasıdır. Senin de bu çakran açık olduğu için, başarıya çok yakın uçan bir insan olduğunu söylemek gerek. Bir amaca ya da bir işe hakikaten inanırsan, o iş senin elinden asla kurtulamaz. İradelisin, çalışkansın ve pek tabii ki özgüvenin 10 üzerinden 10. Bu özgüvenin çoğuna kibirli gelse de, onları sallayan kim, 'biz işimize bakalım' insanısın. Çekici olduğunu söylemiş miydik? ;)

Büyük Tutkuların İnsanı: Sakral Çakra!

Büyük Tutkuların İnsanı: Sakral Çakra!

Senin Sakral Çakran açık; bu yüzden seni yöneten şeyin tutkuların olduğunu söylemek gerek. Sen bir şeyi istiyorsan istiyorsundur; ve bu yolda da tüm yolları mübah sayarsın. Kafan çok nettir yani, söz konusu sen olunca bulanık hiçbir şey yok! Ayrıca senin en büyük öğretmenin içgüdülerin, onu dinlediğin zaman hiçbir zaman yanılmadın. Son olarak cinsel IQ'n önünde saygıyla eğiliyoruz; çünkü bu konunun Tesla'sı sen olabilirsin, bay/bayan Masters of Sex :)

Bağları Çok Kuvvetli: Kök Çakrası!

Bağları Çok Kuvvetli: Kök Çakrası!

Senin Kök Çakran açık; bu yüzden bütün ilişkilerinde başarılı olduğunu söylemek gerek. Hem ailene, hem sevdiğine, hem de arkadaşlarına sadıksın; onlara karşı hep dürüst oldun. İşte tam da bu yüzden sana güvenirler, senden yanlış gelmeyeceğini bilirler çünkü. Ayrıca sağlamcısın; bir işe girişeceğin zaman kılı kırk yarar, saatlerce düşünürsün. Risk sevmiyorsun ve asla çocuk değilsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
139
53
27
21
18
14