Görüş Bildir
Haberler
Senin Bilinçaltını Altüst Eden Tehlikeli Düşünceyi Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Senin Bilinçaltını Altüst Eden Tehlikeli Düşünceyi Ortaya Çıkarıyoruz!

İnsanların bilinçaltına yerleşen bazı düşünceler hayatlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Bazen farkında olmadan kendimize inancımızı yitiririz. Bunun en büyük sebepleri de bilinçaltımıza yer eden düşüncelerdir. Eee peki senin bilinçaltındaki o tehlikeli düşünce ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Öncelikle daha önce hiç sevgilin tarafından aldatıldığın oldu mu?

4. Peki herhangi bir ortamda fikirlerini söylerken kimsenin senin sözlerine değer vermediğini düşünüyor musun?

5. Kendine olan güvenine bir puan versen bu kaç olurdu? ( 1= Hiç, 5= Çok )

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 1 aylığına bu ülkelerden birine gitme şansın olsaydı hangisine giderdin?

7. En yakın arkadaşlarına her şeyi anlatan bir insan mısın?

8. Son olarak, şu an kalbinde biri var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Değersiz olduğunu düşünmek!

Sen kendi içinde değersiz bir insan olduğunu hissediyorsun. Aslında etrafındaki insanlar seni seviyor ama seni anlamıyor gibi geliyor. Verdiğin değerin karşılığını hiçbir şekilde almıyor gibi düşünüyorsun. İnsanlar sana yakın ama bir. o kadar da uzak geliyor. Ne kadar samimi olursan ol, bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsun. Sanki ne yaparsan yap insanlar seni ciddi almıyor gibi hissediyorsun. Bu düşünce bilinçaltına öyle bir yerleşmiş ki kendini buna inandırmışsın. Bu da insan ilişkilerini aslında derinden etkilemiş. Kimseye kendini açmıyor, fikirlerini rahat bir şekilde dile getiremiyorsun. Sen kimsenin değeriyle değer kazanmıyorsun. Başlı başına zaten çok değerli bir insansın. Bırak kendin gibi ol, kimse için kendini paralama. Sana değer verenler zaten yanında olacaktır.

Başarısız olacağını düşünmek!

Sen kendine o kadar az güveniyorsun ki çoğu işte başarısız olacağını düşünüyorsun. Sanki elini attığın her işin altından kötü bir şekilde çıkacakmışsın gibi hissediyorsun. Belki de bu senin mükemmeliyetçi kişiliğinden kaynaklanıyor olabilir. Her şeyin en iyisini yapmayı amaçlıyorsun. Kendini her şekilde yeteriz hissediyorsun. Hep daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorsun. Bu yüzden kendini başarısız olarak kodlandırmışsın. Bir işe başlayacağın zaman kendini kaygılı hissediyorsun. Bilinçaltına yer eden bu tehlikeli düşünce seni yapabileceğin çoğu şeyden de uzaklaştırıyor. Unutma ki önce senin kendine inanman gerekiyor. Sen inanmadığın sürece kim inanırsa inansın başaramazsın. Sen başarısız değilsin, yapabileceğin çok şey var. Bu yüzden kendine çok büyük bir haksızlık ediyorsun.

Sevgiyi hak etmediğini düşünüyorsun!

Zamanında o kadar çok insan kalbini kırmış ki artık sevgiyi hak etmediğini düşünüyorsun. Sana karşı çok iyi olan insanlara karşı içinde inanılmaz bir şüphe oluşuyor. Çünkü daha önce böylesini görmemişsin, yanlış olana inanmışsın. Sen sadece sana kötü davranılmasına alışmışsın. Alışılmışın dışında hissettirilen sevgi ve değer sana doğru gelmiyor. Bu yüzden düzgün ilişkiler kurmakta zorlanıyorsun. Bunu çoğumuz yaşıyoruz ve yalnız değilsin. Çocukluk travmalarımız, yaşadığımız kötü ilişkiler veya bulunduğun çevre sana ister istemez bunu aşılamış olabilir. Bu yüzden hep yanlış insanlara aşık olduğunu düşünüyorsun. Aslında sen en güzelini hak ediyorsun, karşına çıkan kötü insanlar sana bunu aşılamış ve bundan kurtulamıyorsun. Belki de şu ana kadar farkında bile değildin ama artık farkındasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
339
84
69
20
18
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Değersiz olduğunu düşünmek!

cansu ersan

Değersiz olduğunu düşünmek!

Berna

Başarısız olacağını düşünmek dogru