Görüş Bildir
Haberler
Senin Astral Bedenin Ne Kadar Alfa?

etiket Senin Astral Bedenin Ne Kadar Alfa?

Nsycl
17.12.2017 - 21:51

Astral bedenin seninle ne kadar özdeşmiş, görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım.

2. Yaşın kaç peki?

3. Potansiyelinin altında bir hayatın olacağına dair endişeye giriyor musun?

4. Hangi dağınıklık seni daha çok rahatsız etti?

5. Aralarından hangisi sende var olan ve sevmediğin bir özelliğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi fotoğraf daha etkileyici?

7. Kötü şeyler yaşadığında bu duyguyu hüzne mi yoksa öfkeye mi çevirirsin?

8. Bir yoga pozu seçerek testi tamamla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%90 Alfa çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin astral bedenin alfa. Kendine güvenen, girişken ve lider ruhlu olman da bu yüzden. Senin de kendince çekincelerin, şüphelerin var fakat bunları hiçbir zaman mantığının ve potansiyelinin altında tutmuyorsun. Alfa enerjin ile arkadaş grubunda da her zaman dikkat çekiyorsun.

% 70 Alfa çıktı!

Verdiğin cevaplara göre astral bedenin alfa fakat çok yüksek değerlerde değil. Kafasına koyduğunu yapan, bitiriciliğinle ünlü biri olman da bu yüzden. Belki kalan yüzde 30 gama ve betaya yayılmıştır, bilmiyoruz ama astral bedeninin alfa olduğunu rahatlıkta söyleyebiliriz.

9. % 60 Alfa çıktı!

Senin genel tavrın alfa olsa da kalan yüzde 40 lık bir bölümün olduğunu da unutmayalım. Sen biraz daha alfalıktan çok gamalığa kayan bir tipsin. Biraz daha anti kahraman olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi bildiklerini yapman da bu yüzden.

10. %45 Alfa çıktı!

İkisinin ortasında sağlıklı bir noktada olduğunu söyleyebiliriz. Kalan %55 lik kısım için bir tahmin yürütemesek de içindeki alfalığı doğru zamanlarda kullanarak istediğin şeyleri elde edebiliyorsun. Hem de çok yüksek bir oranda olmadığı için senin gibi olmayan insanlarla da çok rahat empati kurabiliyorsun.

11. %20 Alfa çıktı!

Senin pek alfa bir astral bedenin yok. Ama bunun da kötü bir şey olduğunu söyleyen yok zaten. Sahip olduğun 5'te 1'lik alfa yapın sosyal ilişkilerini etkilese de sen kesinlikle başka bir kafasın. Birazcık daha kafasına göre takılan, sosyal beklentileri daha az ola biri gibisin. Yalnız olmayı da ondan seviyor olabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
376
84
69
51
23
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MoonChild

astral bedenim hakkında ben bile tam bilgiye sahip değilken sizin gibiler nereden temelli bilgilerle bu testi hazırlayıp alfasını çıkartıyor anlamış değilim.... Devamını Gör

GriliGüvercin

%60 çok bile

Orhan Ulusoy

%90 Alfa çıktı!