Görüş Bildir
Haberler
Senin Anneliğin Hangi Ünlü Gibi Olacak?

etiket Senin Anneliğin Hangi Ünlü Gibi Olacak?

Çocuk istiyorsan inşallah sen de bir gün anne olursun. Bakalım sana hangi ünlü çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce şunu bir öğrenelim. Çok çocuk mu istersin yoksa ay bana 1 tane yeter diyenlerden mi, yani en az kaç çocuk?

2. Biraz büyüdüğünde ona ilk hangi aracı almak istersin?

3. Ay bu çocuk beni delirtti temalı bir gün yaşadın diyelim. Evladın ne yapmış olabilir acaba?

4. Peki senin favori ceza verme yöntemin ne olurdu?

5. Bu soru önemli! Çocuğunla arkadaş gibi olur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki ergenlik yaşına geldi ve odasının kapısını kilitleyip kimseyi görmek istemediğini söyledi...

7. Biricik yavrun üniversiteyi yurtdışında okumaya karar verdi diyelim. Tepkin ne olur?

8. Son olarak bir aile dizisi seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eylül Öztürk çıktı!

Eylül Öztürk çıktı!

Sen çok eğlenceli, hatta yer yer çılgın bir anne olacaksın. Artık birlikte halay mı çekersiniz, ona datlı datlı Yozgatlı diye türküler mi yakarsın orası senin yaratıcılığına kalmış. İlerde çocuğunla gece partilerine birlikte gider, rap düetler bile yapabilirsiniz. Çocuğunla arkadaş gibi olursun ama bu demek değil ki sınırların olmaz. Ona karşı sorumluluklarını asla unutmazsın. Gözünden sakınırsın onu gözünden.

Ceyda Düvenci çıktı!

Ceyda Düvenci çıktı!

Yemezsin yedirirsin, giymezsin giydirirsin. Çocukların için elinden ne geliyorsa hatta daha fazlasını bile yapmaya çalışırsın. Öyle özverili bir anne olursun ki taparsın çocuklarına. Öyle bir dediklerini iki etmem değil, hayır demesini de bilirsin. Çünkü sen bir birey yetiştirdiğinin gayet farkındasın ve mücadele etmeyi de öğretirsin onlara. Ama ödün de kopar üzülecekler diye. Çok güzel bir anne olacaksın sen çoook :)

Ayşe Arman çıktı!

Ayşe Arman çıktı!

Senin çocuğun o kadar şanslı ki! Bu hayatta sırtı asla yere gelmez. Çünkü aslanlar gibi annesi var arkasında. Sen o ne yapsa destek olursun. Hata yapmasına hatta bazen saçmalamasına izin verirsin. Her konuda bilgi sahibi olur çocuğunu çok güzel bir şekilde yönlendirirsin. Çok cool bir anne olursun. Ama bir de içini sana sor. Endişelenirsin, için cız eder, meraktan ölürsün ama yine de onu özgür bırakırsın. Çünkü annelik biraz da böyle bir şey, değil mi?

Gülben Ergen çıktı!

Gülben Ergen çıktı!

Sen çok çocuk seviyorsun. Ama iyi ki de seviyorsun, maşallah hepsine yetecek enerjin var. Sadece kendi çocuklarına değil başka çocuklara da yetersin sen. Yardımseverlik, özveri senin ruhunda var. Ama öyle şımartmazsın da çocuklarını; yeri gelir ağızlarına acı biber sürer yeri gelir harçlıklarına el de koyarsın. Anne gibi annesin maşallah. Hayallerinde acısıyla, tatlısıyla kocaman mutlu bir aile var. Hadi Allah gönlüne göre versin :)

Angelina Jolie çıktı!

Angelina Jolie çıktı!

Sen muhteşem bir anne olacaksın. Angelina gibi özenli, sorumluluk sahibi ve çocuklarını özgürce yetiştiren bir anne. Anne olmanın sadece doğurmakla ilgili olmadığını çok iyi biliyorsun. Önemli olan benimseyip tüm kalbinle sevmek değil mi? Aynen öyle! Onların tüm düşünceleri ve tercihlerine saygı duyacak ve her daim arkalarında olacaksın. Senin yetiştirdiğin her çocuk ilerde harika bir birey haline gelecek. Kocaman ve mutlu bir ailen olsun inşallah!

Seda Sayan çıktı!

Seda Sayan çıktı!

Sen çocuğunun doğumundan sonra disipline girecek bir kadın olarak; sen çocuğuna laf ettirir misin? Onun tırnağına taş değdirir misin? Dört dörtlük yaşayan bu memlekette köpek gibi çalışıp kraliçe gibi yaşamaya çalışan, evladını ailesini en iyi derecede yaşatmaya çalışan, aslan gibi vergisini veren, yardımlarını yapan.... Öyle bir kadınsın biliyor musun? Öyle de bir ana olacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
546
313
153
34
22
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Eylül Öztürk çıktı. Sen çok eğlenceli bir anne olacaksın.Artık birlikte halay mı çekersiniz ona datlı datlı Yozgatlı diye türküler mi yakarsın o... Devamını Gör

TaTLıŞ

Angelina Jolie çıktı! Sen muhteşem bir anne olacaksın. Angelina gibi özenli, sorumluluk sahibi ve çocuklarını özgürce yetiştiren bir anne. Anne olmanın sade... Devamını Gör

Narmin

Eylül Öztürk çıktı!*_*