Görüş Bildir
Haberler
Senin Acılarının İlacı Ne?

etiket Senin Acılarının İlacı Ne?

Herkes içindeki acının ilacını bulmaya çalışır. Eğer sen hala acılarının ilacını bulamadıysan, doğru yerdesin.

Haydi testi çöz ve sana iyi gelecek ilacı bul!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. Söyle bakalım kız/erkek arkadaşın var mı?

2. Peki daha önce yakınlarını kaybettiğin oldu mu?

3. Okuyor musun yoksa çalışıyor musun?

4. Şimdi de kalbinin ne kadar kırık olduğunu söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Eğer hayatının bir rengi olsaydı bunlardan hangisi olurdu?

6. Peki söyle bakalım, yalnızlık seni korkutur mu?

7. Şimdi de kendini üç kelime ile tanımlayacak kutucuğu seç.

8. Ve son olarak, şu an sana iyi gelecek yeri seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin acılarını geçirecek tek şey aşık olmak!

Senin acılarının ilacı sevdiğin insanı bulmaktan geçiyor. Çünkü bunca zamandır ilişkilerinde hep bir sorun çıktı. Hep üzülen kişi sen oldun. Bundan dolayı uzun zamandır kendini kötü hissediyorsun. Kalbinde bir yerlerde birileri tarafından gerçekten sevilmek isteği yatıyor. Eğer seni gerçekten seven, değer veren ve hissettiren birini bulursan bütün acıların geçecek. Hayatının aşkını bulacağın günü sabırsızlıkla bekliyorsun. Ama emin ol her sabrın bir selameti vardır. Öyle bir an gelecek ki bu günlere gülerek bakacaksın. Çünkü insanın sevildiğini bilmesi ve bundan emin olması kadar güzel bir şey yok. Sen umudunu hiçbir zaman kaybetme. O günün gelmesine çok az bir zaman kaldı. Sen de sevecek ve sevileceksin. Tüm bu acılarını geride bırakıp, mutlu bir şekilde hayatına devam edeceksin.

Senin acılarını geçirecek tek şey başarılı olmak!

Senin acılarının ilacını geçirecek tek şey iyi bir hayata sahip olmaktan geçiyor. Şu anda yaşadığın hayatın daha iyi olması için elinden geleni yapıyorsun. Her konuda başarılı olmak senin için paha biçilemez bir şey. Çünkü başarının seni hem güzel bir mesleğe hem de güzel bir hayata götürecek. Seni ayakta tutan tek şey bu olsa gerek. Bunu sadece kendin için değil ailen içinde yapıyorsun. Çünkü senin için ne zorluklarla emek verdiklerini gördün. Ve onlara bunu karşılığını vermek için elinden geleni ardına koyuyorsun. Etrafındaki herkes senin bu azmine hayranlıkla bakıyor. Ama sen gerçekten hayal ettiğin başarıyı yakaladığında bütün acıların geçecek. Ve rahat bir hayat yaşayacaksın. Bunun gerçekleşmesine çok az bir zaman kalmış. Sevdiklerin senin her zaman yanında ve sana sonuna kadar güveniyorlar. Eminiz ki sen de ileride çok güzel bir hayata sahip olacaksın. Ve geçirdiğin tüm bu zor günlerin keyfini çıkaracaksın.

Senin acılarını geçirecek şey geçmişe çizgi çekmek!

Senin acılarının ilacı yepyeni bir hayata başlamaktan geçiyor. Artık geçmişe bir çizgi çekip yoluna devam etmek istiyorsun. Fakat buna ne zaman karar versen işler daha da karmaşık bir hale geliyor. Tam her şeyi unuttum derken geçmişi hatırlatacak bir şeyler çıkıyor karşına. Ve sen önceki halinden daha kötü oluyorsun. Temiz bir sayfa açmanın en zor yanı bu olsa gerek. Sen her şey yolunda gidiyor zannediyor iken aslında öyle gitmiyormuş. Sadece içindeki duyguları hep geri planda bırakmışsın. Yani hala geçmişi içinden tamamen atamamış, bir yerlerde gizlemeye çalışmışsın. Eskiye dair bir şeyle karşılaştığında ise o gizlediğin duyguların tekrar gün yüzüne çıkarak seni daha kötü bir hale getiriyor. O yüzden yapman gereken tek şey, geçmişte yaşananları gizlemeye çalışmak yerine onları kabullenerek hayata temiz bir sayfa açmaktır. Çünkü her duygunun bir süresi vardır. İşte o süreyi doldurduğun zaman hayat senin için çok daha güzel olacak. Gerçek anlamda hayatına yeni bir sayfa açacaksın. İşte böylece sahip olduğun acıların geçecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
926
399
111
76
66
33
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
neva

acilarimin ilaci asik olmakmis. hayir onediocum. benim acilarimin sebebi asik olmak.

Lucinda Kane

Geçmişe Çizgi Çekmek! Ben çiziyorum da, onlar geçip duruyor.

Pasif Kullanıcı

Senin acılarını geçirecek tek şey başarılı olmak!