Görüş Bildir
Haberler
Seni Yıpratan Şey Ne?

etiket Seni Yıpratan Şey Ne?

Verdiğin cevaplara göre seni yıpratan şeyi söylüyoruz! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, hayatında yaptığın planların gerçekleşeceğine içten inanıyor musun?

4. Peki ilişkilerinde fazlasıyla güven problemi yaşadığın doğru mu?

5. Kendini bulunduğun ortama ait hissetmediğin ve oradan çekip gitmek istediğin anlar oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Herhangi bir durumda önüne çıkan engellerde hemen pes eder misin?

7. Ve son olarak, sana iş hayatını bırakıp dünyayı gezebileceğin bir teklif yapıldı. Fakat hayatının aşkını hiçbir zaman bulamayacağın söylendi. Yine de kabul eder miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatında yolunda gitmeyen şeylerin bir türlü bitmemesi!

Hayatında yapmak istediğin, hayalini kurduğun o kadar çok şey var ki... Tüm bunlar için çabalarken, kendini olabildiğince zorlarken bazı şeylerin yolunda gitmemesi seni çok yıpratıyor. Bu yolda ilerlerken hayatın önüne çıkardığı engellerle mücadele etmek artık çok zor geliyor. Bazen yanında koca bir kalabalığın olduğunu hissediyorsun. Bazen de kendini o kalabalığın içinde yapayalnız hissediyorsun. Çünkü o kadar yoruldun ki ilerlemek zor geliyor. Kendi hayatındaki mücadeleyi verirken bir yandan da etrafındaki insanlarla uğraşmak seni daha da yıpratıyor. Çünkü bu durum işleri daha çok zorlaştırıyor. Artık mücadele vermek istemiyor, hayatının tadını çıkarmak istiyorsun. Bunun için de hayatını zorlaştıran insanları birer birer çıkarmak istiyorsun. Yaşanılan hiçbir şeyi hak etmediğini düşünüyorsun ve kendine değer veriyorsun. Daha fazla yıpranmamak için elinden geleni yapmaya devam ediyorsun. Artık her şeyin farkındasın. Yoluna çıkan engelleri artık yok edeceksin. Sen kendine böyle inandığın sürece de her şey yoluna girecektir.

İlişkilerindeki bencillikler!

İlişkilerinden dolayı o kadar üzülmüşsün ki artık bu durum seni epey yıpratmış.  Özellikle hala kalbinde olan o kişiyi anımsadıkça kötü oluyorsun. Birlikte o kadar çok şey yaşamışsınız ki bunları aklına getirdikçe daha da yıpranıyorsun. Çünkü sen ne kadar uğraşırsan uğraş bir türlü karşılığını alamıyorsun. Karşı taraf sanki hep kendini düşünüyor. Bu bencil tavırlar artık hayattan bıkmana, usanmana sebep olmuş. Nasıl olur da bu kadar düşüncesiz oluyor aklın almıyor. Sen ilişkin için o kadar emek harcarken karşı tarafın hiçbir şey yapmaması seni gerçekten yıpratıyor. Artık düşünmekten de üzülmekten de çok yorulmuşsun. Hayatında artık seni gerçekten sevecek ve değer veren birilerini istiyorsun. Her insanın istediği gibi. Kafanda milyonlarca soru var. Bunların cevabını bulamamak seni büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Daha da yıpranıyorsun. Kendini artık dış dünyadan soyutlamak istiyorsun. Çünkü kimseden fayda yok. Ne kadar sevsen de değer versen de  insanlar çok daha farklı davranıyor. Kendini biraz dinlendirip yeni bir sayfa açmak istiyorsun. Artık üzülmek değil, mutlu olmak istiyorsun. Ama merak etme doğru zaman ve doğru yerde o kişiyle tanışacak ve olduğundan çok daha mutlu olacaksın!

Seni yalnız hissettiren insanlar!

Sen etrafında sevdiğin insanların olmasını ve onları mutlu etmeyi seven bir insansın. En zor anlarında bile yanında olmak senin için çok ama çok önemli. Her ne olursa olsun sana ihtiyaçları olduğunu bildiğinde koşa koşa yanlarına gidersin. Çünkü sevdiğin insanlara gerçekten değer verirsin ve bunu hissettirmek istersin. En mutlu anlarında olmaktan ziyade en zor anlarında yanlarında olmayı tercih edersin. Bu durum senin için daha önemlidir.  İçindeki o saf ve temiz duygular sayesinde insanların kalbini kazanıyorsun. Fakat sen ne kadar etrafındaki insanlar için çaba göstersen de en zor anında yanında olmadıklarını fark ediyorsun. Sanki onlara o güçlü yanını göstermişsin ve onlar senin hiç üzülemeyeceğini düşünmüyor gibi. O yüzden etrafındaki insanların seni yalnız bıraktığını ve yanında olmadığını düşünüyorsun. Ne zaman kendini kötü hissettsen bir şey için üzülsen yalnız olduğunu fark edip kendi içinde isyan ediyorsun. Kendi başına bir şeyleri aşmaya çalışmak seni çok yıpratmış. O değer verdiğin ve seni sevdiğin insanları etrafında göremiyorsun. Bu seni o kadar üzüyor ki bunu hak etmediğini düşünüyorsun. Ki bize kalırsa hak etmiyorsun da zaten. Sevginin, dostluğun böyle olduğunu düşünmüyorsun. Her ne kadar güçlü görünen bir yapın olsa da etrafındakilerin bunu anlamasını bekliyorsun. Bu kadar üzülmemek için artık sen de kendine yakın bulduğun insanlara hislerini açmalısın. Çünkü sen ne kadar güçlü görünürsen görün içinde hala kırılgan bir insan var. Bunu tek başına yaşayıp yalnız olduğunu hissetmektense sevdiklerinle paylaşabilirsin. Daha fazla yıpranmamak, kendine bu kötülüğü yapmamak için artık bir yerden başlamalısın. Çünkü sen herkesten çok daha değerlisin!

Zayıf noktanı kullanan insanlar!

Senin en yıprandığın durumlardan biri de zayıf noktanı kullandıklarını hissettiğin an! İnsanların düşüncesizliklerinden o kadar bıkmışsın ki artık! Maalesef, kimse senin kadar ince fikirli, düşünceli, güzel bir kalbe sahip olamıyor. Senin gibi insanlardan o kadar az kaldı ki hayatımızda... Elbette bu düşüncen senin içindeki saflıktan kaynaklanıyor. Bu da müthiş bir şey. Fakat insanlar senin gibi değil ve yalnızca kendilerini umursuyorlar. O yüzden bu durum seni fazlasıyla yıpratıyor. Bu düşünceden bir türlü çıkamadığın için hep üzülüyorsun. Ya çok güveniyorsun insanlara ya da onların senin kadar iyi olduklarını sanıyorsun. Sonunda da hep hayal kırıklığına uğruyorsun. Bunu kendine neden yapıyorsun? Kimsenin sen gibi olmadığını anlaman için daha ne kadar yıpranman gerekiyor? Lütfen artık herkese olması gerektiği gibi mesafeli davran ve her zayıf noktanı onlara gösterme. Bunu kullanmak için sırada bekliyorlar çünkü. Zaten yaşadıklarından da bunu görmüş olman gerekiyor. Sana da hak veriyoruz hala bir yerlerde sana kötülük yapan insanların da içinde iyi biri olduğunu sanıyorsun. Böyle düşünmek istiyorsun çünkü bu sana umut veriyor. Belki doğrudur ama bu pek de olası bir ihtimal değil. Sen her şeyi bir kenara bırak ve kendini düşün lütfen olur mu? Daha fazla yıpranmayı hak etmiyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
181
129
58
54
38
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Beni yıpratan tek şey Binali Yıldırım nerede sorusu. Neredesin çörek otum

Mert Alpaslan

Zayıf noktanı kullanan insanlar

Esthetician

Hepimizi yıpratan şey önce bu ülke ve şartları sonra insanlarımızdır. Genelleme yapmayı sevmem ama kesin büyük cogunlugun sorunu budur.