Görüş Bildir
Haberler
Seni Neden Özlüyorlar?

etiket Seni Neden Özlüyorlar?

Sen değil onlar kaybetti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. İlk olarak, genelde ilişkilerinde hangi tarafsın?

2. Peki ilişkilerinde hangisine daha çok önem verirsin?

3. Daha önceki ilişkilerinde terk eden miydin yoksa terk edilen mi?

4. Duygularını açıkca dile getirenlerden misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Sevdiğin insan için kendi hayallerinden vazgeçer misin?

6. Peki sevdiğin kişi için ailene karşı gelir misin?

7. İlişkilerinde ilk kendini mi yoksa sevdiğin insanı mı düşünürsün?

8. Ve son olarak, seni özleyenler için bu sözlerden birini armağan et bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Artık sen eski sen değilsin!

Artık sen eski sen değilsin!

Çünkü sen o kadar güzel sevdin ki.. Bu ilişki için elinden gelen her şeyi ama her şeyi yaptın. Sevdiğini hissettirmek için sırf onun iyiliği için elinden geleni yaptın. Sen onu çok güzel sevdin be! Ama o senin verdiğin değeri sana veremedi. Zannetti ki sen ne olursa olsun onun yanında kalacaksın ve onu sonsuza kadar seveceksin. Ama bu işler öyle olmuyor değil mi? Senin aşkın uğruna canını vereceğin kişi oysa ki senin kalbini paramparça ediyordu. Ve gözlerindeki aşkı, sevgiyi görmezden gelircesine. Her geçen gün daha çok acıyordu canın. Ama en çok da sana güveniyordu değil mi? En çok senin yanında kendi gibi olabiliyordu. Çünkü biliyordu ki sen onun için doğru kişiydin. Onu karşılıksız seven tek kişiydin. Ama bunu bile bile kalbini çok kırdı. Gözyaşlarını umarsızca akıttı. Ve sonra bitti!  Ve zaman geldi geçti. Sen yaralarını sarmaya çoktan başladın. Ama o sensizliğin ne demek olduğunu çok iyi anladı. Çünkü kimse onu senin kadar sevemedi, kimse sen gibi bakmadı gözlerinin içine ve kimse onu sen gibi anlayamadı. Şu an o kadar pişman o kadar pişman ki bilemezsin. Seni deli gibi özlüyor. Sana sımsıkı sarılıp her şeyi unutalım demek istiyor. Fakat biliyor ki artık sen eski sen değilsin!

Çünkü en güzel sen sevdin!

Çünkü en güzel sen sevdin!

Çünkü onu en iyi sen anladın, en iyi sen sevdin ve en güzel sen öptün. Kimin gözü onu gördüğünde seninki gibi parlıyordu ki? O kadar içten o kadar güzel kalbini açtın ki ona. Zarar vermeyecek o da benim onu sevdiğim gibi sevecek sandın. Tüm kalbinle aşkınla gittin ona. Çıkarsız, karşılıksız.. Hiçbir şey ummuyordun sen ondan. Sadece beni sevsin, değer versin istedin. Ne zaman moralli bozuk olsa yanında oldun, ne zaman başı sıkışsa sen yanındaydın be! Sen aşkın en güzel halini sundun. Bir insan nasıl güzel sevilebilir? sorusunun cevabı sendin. En çok senin kollarında huzuru buldu. Çünkü biliyordu ki sen onun için doğru kişiydin. Biliyordu ki ne olursa olsun sen onun yanındaydın. Hep tek taraflı düşündü. Senin ne hissettiğini düşünmeden sadece kendini düşündü. Oysa ki senin de onun sevgisine, şefkatine ihtiyacın vardı. Senin onu sevdiğin gibi bir sevgiye ihtiyacın vardı. Sadece seni sevmesini bekledin. Ama o sevmesini beceremedi. Sana değer veremedi. Ve daha çok üzdü seni. Sen tüm bunlara rağmen hala onun yanındaydın. Ve pes etmiyordun. Ama seni bu kadar üzen birinin yanında daha ne kadar durabilirdin ki? Şimdi o düşünsün. Çünkü senin gibi birisini asla ama asla bulamayacak. Bunun o kadar farkında ki başını duvarlar vuruyor. Seni çok ama çok özlüyor. Ama her şey için çok geç! Artık sen de sana senin gibi değer veren birini istiyorsun hayatında. Ve çok haklısın. Sen elinden gelen her şeyi yaptın be!

Çünkü onun mutluluğu senin mutluluğundu!

Çünkü onun mutluluğu senin mutluluğundu!

Çünkü sen aşka değer veren ve onu yaşatan birisin Bunu yaparken içindeki tüm sevgiyi, şefkati yaşatıyorsun. Aşkın için her şeyi yapıyorsun. Ellerini tutarken o sıcaklığı, gülerken gözlerindeki aşkı ve kalbinin atışını o da hissediyor. Adete filmlerdeki gibi güzel seviyordun be! Her zaman onun mutluluğu için yüzünün gülmesi için elinden geleni yapıyordun. Çünkü sadece o vardı senin dünyanda. O gülünce kalbinde kelebekler uçuşuyordu. Çünkü onun mutluluğu senin mutluluğundu. Bu devirde kim senin gibi sevebilirdi ki? O da senin sevginin ne kadar büyük olduğunu görüyordu. Belki de bundan korktu. Ama sevgiden, aşktan korkulmaz değil mi? Daha çok büyütüp yaşatmalıydı. Ama o bunu yapamadı. Senin gibi sevemedi, senin gibi bakamadı gözlerine. Ama biliyordu ki senin gibi birini asla bulamayacaktı. Nasıl bulabilirdi ki? Hayatının aşkı aslında karşısındaydı. Ama o bunu anlayamadı. Ve sonunda sensiz kalmanın ne demek olduğunu gördü. Şimdi seni deliler gibi özlüyor. Çünkü hiç kimse sen gibi değil. Hiç kimse güzel sevemedi onu. Ama bunun için çok geç kaldı. Bazı şeyler kaybedilmeden değeri bilinmez. Ama bu aşkı ve seni kaybetmemeliydi. Şimdi bırak özlesin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1157
455
237
98
87
51
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın